ZICHTBAAR
IN ALBLASSERDAM

De Helling

Locatie: De Helling

Aantal passanten per week: 153.000
Formaat: 8m2

Edisonweg Sportvelden

Locatie: Edisonweg 1 (Sportvelden)

Aantal passanten per week: 85.000
Formaat: 8m2

Edisonweg Total

Locatie: Edisonweg 2 (Total)

Aantal passanten per week: 80.000
Formaat: 8m2

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Alblasserdam

In Alblasserdam kunt u adverteren langs de Helling en aan de Edisonweg, ter hoogte van het Total tankstation en de Sportvelden, op digitale billboards van 8 m²! Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen u graag meer!

GEGARANDEERD
OPVALLEN

De digitale billboards in Alblasserdam staan op drukbezochte plekken. Hierdoor zijn het drie mooie plekken om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken!

 

Verhoog de attentiewaarde van uw reclamecampagne door gebruik te maken van full-colour foto’s of animaties. Wissel op ieder gewenst moment van boodschap. Pas zelf gemakkelijk uw boodschap aan via onze online portal of laat dit doen door één van onze medewerkers. Opvallen is bij Bereik gegarandeerd!

 

✔       24/7 ZICHTBAAR, NIET TE BLOKKEN
✔       DIGITAAL MEDIUM MET IMPACT
✔       FLEXIBEL INZETBAAR
✔       MAKKELIJK INSPELEN OP ACTUALITEITEN
✔       DATA GEDREVEN ADVERTEREN MOGELIJK

 

De billboards in Alblasserdam zijn voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder tegenwoordig van een reclamescherm mag verlangen. Maakt u de uiting zelf op? Dan betaalt u bij ons geen productiekosten. Anders kan onze ontwerpservice uw advertentie opmaken.

 

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren u uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29 of vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Vraag hier uw informatie aan