ZICHTBAAR
IN BARENDRECHT

Kilweg Nr1 8M² – Bereik

Locatie: Barendrecht - Kilweg 1.0

Kilweg Nr2 8M² – Bereik

Locatie: Barendrecht - Kilweg 2.0

Dierensteinweg 8M² – Bereik

Locatie: Barendrecht - Dierensteinweg

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Barendrecht

In Barendrecht kunt u vanaf medio augustus adverteren op drie digitale billboards van 8 m². Twee van deze digitale billboards staan langs de Kilweg. Nummer drie is te vinden langs de Dierensteinweg. Gebruik van dit digitale scherm is beschikbaar voor een beperkt aantal bedrijven en instellingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen u graag meer!

MAAK INDRUK
OP GROOT FORMAAT

De digitale billboards in Barendrecht worden geplaatst op langs drukbezochte wegen. Hierdoor worden het drie mooie locaties om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken!

 

Verhoog de attentiewaarde van uw reclamecampagne door gebruik te maken van full-colour foto’s of animaties. Wissel op ieder gewenst moment van boodschap. Pas zelf gemakkelijk uw boodschap aan via een online portal of laat dit doen door één van onze medewerkers. Opvallen is bij Bereik gegarandeerd!

 

✔       24/7 ZICHTBAAR, NIET TE BLOKKEN
✔       DIGITAAL MEDIUM MET IMPACT
✔       FLEXIBEL INZETBAAR
✔       DATA GEDREVEN ADVERTEREN MOGELIJK

 

De billboards in Barendrecht worden voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder tegenwoordig van een reclamescherm mag verlangen. Maakt u de uiting zelf? Dan betaalt u geen productiekosten. Anders helpt onze ontwerpservice uw graag verder.

 

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren u uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29 of vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Vraag hier uw informatie aan