digitaal-reclamescherm

Locatie: Nieuwerkerk - Eerste Tochtweg Inkomend

Formaat: 12M²

nieuwerkerk-eerste_tochtweg-uit

Locatie: Nieuwerkerk - Eerste Tochtweg Uitgaand

Formaat: 12M²

 NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL

De advertentiemogelijkheden bij BEREIK.

Trek de aandacht van uw doelgroep op een dubbelzijdig digitaal billboard van 12M².

Gegarandeerd opvallen

In Nieuwerkerk kunt u binnenkort adverteren aan de Eerste Tochtweg. Het reclameobject is aan beide zijden voorzien van 12M² LED en beschikt over de modernste mogelijkheden op het gebied van buitenreclame.

De moderne mogelijkheden van digitale buitenreclame verhogen de attentiewaarde van uw campagne. Maak bijvoorbeeld gebruik van hoge kwaliteit beelden of animaties, wissel onbeperkt (binnen 5 minuten!) van advertentie tijdens uw campagne of kies voor uw eigen beheer via ons webportaal. Alle ingrediënten om gegarandeerd op te vallen bij uw doelgroep.

Maakt u de uiting zelf op?

Dan betaalt u bij ons geen productiekosten. 

Anders kan onze ontwerpservice uw advertentie opmaken.

ZICHTBAAR IN NIEUWERKERK

In Nieuwerkerk aan den IJssel kunt u binnenkort op groot formaat adverteren aan de Eerste Tochtweg. Het reclameobject is aan beide zijden voorzien van een 12M² LED scherm en beschikt over de modernste mogelijkheden op gebied van buitenreclame.

Wilt u extra opvallen bij uw doelgroep? Vraag dan nu vrijblijvend informatie aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

digitaal-reclamescherm

Locatie: Nieuwerkerk - Eerste Tochtweg Inkomend

Formaat: 12M²

nieuwerkerk-eerste_tochtweg-uit

Locatie: Nieuwerkerk - Eerste Tochtweg Uitgaand

Formaat: 12M²

MAAK INDRUK OP GROOT FORMAAT

Het digitale billboard in Nieuwerkerk is groot (12M²!), opvallend en voorzien van de modernste mogelijkheden op het gebied van buitenreclame. Drie belangrijke ingrediënten om de aandacht te grijpen van het hoge aantal passanten dat wekelijks langs de locatie rijdt.

 

Trek de aandacht voor uw reclamecampagne met hoge kwaliteit beelden of animaties. Dankzij de online verbinding plaatsen we uw beelden al binnen vijf minuten live in de gemeente. Wilt u wisselen van advertentie? Dat is bij ons kosteloos en onbeperkt gedurende uw geboekte campagne. U speelt zo eenvoudig in op actualiteiten.

 

Maakt u de uiting zelf op? Dan betaalt u bij ons geen productiekosten. 

Anders kan onze ontwerpservice uw advertentie opmaken.

Ontvang vrijblijvend informatie

over de advertentiemogelijkheden in Nieuwerkerk aan den IJssel