ZICHTBAAR
IN Oud-Beijerland

Adverteermogelijkheid Oud-Beijerland: Rotonde2000

Locatie: Rotonde 2000

Formaat: 4M²

Adverteermogelijkheid Oud-Beijerland: Langeweg

Locatie: Langeweg

Formaat: 4M²

Adverteermogelijkheid Oud-Beijerland: Randweg

Locatie: Randweg

Formaat: 4M²

CentrumOB_Foto

Locatie: Centrum

Formaat: 4M²

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Oud-Beijerland

In Oud-Beijerland kunt u adverteren op vier digitale billboards van 4 m². De billboards zijn te vinden nabij Rotonde2000, langs de Langeweg , langs de Randweg en in het centrum. Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen u graag meer!

GEGARANDEERD
OPVALLEN

De digitale billboards in Oud-Beijerland staan op een drukbezochte plek. Hierdoor zijn het vier mooie plekken om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken!

 

Verhoog de attentiewaarde van uw reclamecampagne door gebruik te maken van full-colour foto’s of animaties. Wissel op ieder gewenst moment van boodschap. Pas zelf gemakkelijk uw boodschap aan via een online portal of laat dit doen door één van onze medewerkers. Opvallen is bij Bereik gegarandeerd!

 

✔       24/7 ZICHTBAAR, NIET TE BLOKKEN
✔       DIGITAAL MEDIUM MET IMPACT
✔       FLEXIBEL INZETBAAR
✔       MAKKELIJK INSPELEN OP ACTUALITEITEN
✔       DATA GEDREVEN ADVERTEREN MOGELIJK

 

De billboards in Oud-Beijerland zijn voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder tegenwoordig van een reclamescherm mag verlangen. Maakt u de uiting zelf? Dan betaalt u geen productiekosten. Anders helpt onze ontwerpservice uw graag verder.

 

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren u uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29 of vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Vraag hier uw informatie aan