ZICHTBAAR
IN Prinsenbeek

Prinsenbeek – Valdijk 4M²

Locatie: Prinsenbeek - Valdijk

Formaat: 4M²

Prinsenbeek – Backer en Ruebweg

Locatie: Prinsenbeek - Backer en Ruebweg

Formaat: 4M²

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Prinsenbeek

In Prinsenbeek kunt u adverteren op twee digitale billboards van 4 m². De billboards zijn te vinden langs de Backer en Ruebweg en de Valdijk. Netherlands. Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen u graag meer!

GEGARANDEERD
OPVALLEN

De digitale billboards in Prinsenbeek staan op drukbezochte plekken. Hierdoor zijn het twee mooie locaties om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken!

 

Verhoog de attentiewaarde van uw reclamecampagne door gebruik te maken van full-colour foto’s of animaties. Wissel op ieder gewenst moment van boodschap. Pas zelf gemakkelijk uw boodschap aan via een online portal of laat dit doen door één van onze medewerkers. Opvallen is bij Bereik gegarandeerd!

 

✔       24/7 ZICHTBAAR, NIET TE BLOKKEN
✔       DIGITAAL MEDIUM MET IMPACT
✔       FLEXIBEL INZETBAAR
✔       MAKKELIJK INSPELEN OP ACTUALITEITEN
✔       DATA GEDREVEN ADVERTEREN MOGELIJK

 

De billboards in Prinsenbeek zijn voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder tegenwoordig van een reclamescherm mag verlangen. Maakt u de uiting zelf? Dan betaalt u geen productiekosten. Anders helpt onze ontwerpservice uw graag verder.

 

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren u uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29 of vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Vraag hier uw informatie aan