ZICHTBAAR
IN Zwijndrecht

Slide background

Locatie: Brugweg

Formaat: 8M²

Zwijndrecht_Langeweg1

Locatie: Langeweg

Formaat: 8M²

Zwijndrecht_Walburg1

Locatie: Laan van Walburg

Formaat: 4M²

Zwijndrecht_Plantageweg1

Locatie: Plantageweg

Formaat: 4M²

Zwijndrecht_Molenweg1

Locatie: Molenweg (Heerjansdam)

Formaat: 4M²

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Zwijndrecht

In Zwijndrecht kunt u adverteren op vijf digitale billboards van 4 en 8 m². De billboards van 4 m² zijn te vinden langs de Molenweg, de Plantageweg en de Laan van Walburg. De billboards van 12 m² zijn te vinden langs de Brugweg en de Langeweg. Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen u graag meer!

GEGARANDEERD
OPVALLEN

De digitale billboards in Zwijndrecht staan op drukbezochte locaties. Hierdoor zijn het vijf mooie locaties om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken!

 

Verhoog de attentiewaarde van uw reclamecampagne door gebruik te maken van full-colour foto’s of animaties. Wissel op ieder gewenst moment van boodschap. Pas zelf gemakkelijk uw boodschap aan via een online portal of laat dit doen door één van onze medewerkers. Opvallen is bij Bereik gegarandeerd!

 

✔       24/7 ZICHTBAAR, NIET TE BLOKKEN
✔       DIGITAAL MEDIUM MET IMPACT
✔       FLEXIBEL INZETBAAR
✔       MAKKELIJK INSPELEN OP ACTUALITEITEN
✔       DATA GEDREVEN ADVERTEREN MOGELIJK

 

De digitale billboards in Zwijndrecht zijn voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder tegenwoordig van een reclamescherm mag verlangen. Maakt u de uiting zelf? Dan betaalt u geen productiekosten. Anders helpt onze ontwerpservice uw graag verder.

 

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren u uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29 of vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Vraag hier uw informatie aan