ZICHTBAAR
IN Zwijndrecht

Zwijndrecht_Brugweg1

Locatie: Brugweg

Formaat: 8M²

Zwijndrecht_Langeweg1

Locatie: Langeweg

Formaat: 8M²

Zwijndrecht_Walburg1

Locatie: Laan van Walburg

Formaat: 4M²

Zwijndrecht_Plantageweg1

Locatie: Plantageweg

Formaat: 4M²

Zwijndrecht_Molenweg1

Locatie: Molenweg (Heerjansdam)

Formaat: 4M²

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Zwijndrecht

In Zwijndrecht kunt u adverteren op de digitale gidsen aan de Molenweg(4M²),  Plantageweg(4M²) en de Laan van Walburg(4M²). U kunt tevens adverteren op de digitale billboards aan de Brugweg(8M²) en Langeweg(8M²).

Vraag vrijblijvend informatie aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Maak indruk
op groot formaat

De digitale reclameobjecten in Zwijndrecht zijn in samenwerking met de gemeente geplaatst op strategische locaties. Ze zijn opvallend en bovendien voorzien van de modernste mogelijkheden op het gebied van buitenreclame. Drie belangrijke ingrediënten om de aandacht te grijpen van het hoge aantal wekelijkse passanten.

 

Trek de aandacht voor uw reclamecampagne met hoge kwaliteit beelden of animaties. Dankzij de online verbinding plaatsen we uw beelden al binnen vijf minuten live in de gemeente. Wilt u wisselen van advertentie? Dat is bij ons kosteloos en onbeperkt gedurende uw geboekte campagne. U speelt zo eenvoudig in op actualiteiten.

Gegarandeerd
opvallen

De mogelijkheden van digitale buitenreclame verhogen de attentiewaarde van uw campagne. Maak bijvoorbeeld gebruik van hoge kwaliteit beelden of animaties, wissel onbeperkt (binnen 5 minuten!) van advertentie tijdens uw campagne of kies voor uw eigen beheer via ons webportaal. Alle ingrediënten om gegarandeerd op te vallen bij uw doelgroep.

Maakt u de uiting zelf op? Dan betaalt u bij ons geen productiekosten.

Anders kan onze ontwerpservice uw advertentie opmaken.

Vraag hier uw informatie aan