Digitaal billboard langs de A44 live!

Digitaal billboard langs de A44 live!

Bereik breidt haar netwerk verder uit met een digitaal billboard langs de A44. Het digitale billboard van 85 m² hangt aan de gevel van het Hilton Garden Inn Hotel in Leiden/ Oegstgeest. Vandaag is het led scherm in werking getreden.

Het digitale billboard langs de A44 bereikt wekelijks circa 500.000 passanten. Van Nieuw-Vennep tot Wassenaar en weer terug. Dit maakt het een interessante adverteerlocatie.

“Het digitale billboard is een mooie uitbreiding van ons netwerk. Het betreft een unieke locatie waar een hoog aantal passanten worden bereikt. Een mooie plek voor adverteerders om hun doelgroep aan te spreken en hun naamsbekendheid te vergroten.” –  Lars Klootwijk, commercieel directeur bij Bereik

Adverteren op digitale billboards?

Bereik heeft op verschillende drukbezochte locaties digitale billboards staan. De billboards zijn voorzien van alle moderne mogelijkheden die je als adverteerder mag verwachten. Adverteerders kunnen gebruik maken van full-colour foto’s of animaties. Het is mogelijk om op elk gewenst moment te wisselen van reclame-uiting of om in te spelen op de gemoedstoestand van passanten door gebruik te maken van data gedreven campagnes.

Adverteren langs de A44?

Als adverteerder is het vanaf nu mogelijk om meer bereik te generen langs de A44. Lees hier meer informatie over de adverteermogelijkheden of neem contact met ons op via info@bereik.nl of 010 – 50 30 029.