Bereik voegt vierde locatie toe aan netwerk Oud-Beijerland

Afgelopen maandag heeft Bereik een nieuw reclameobject toegevoegd aan haar netwerk in Oud-Beijerland. Hiermee is het mogelijk geworden om op vier toplocaties te communiceren met een lokale doelgroep.

 

Foto van plaatsing in centrum Oud-Beijerland

Binnen de ondernemersgroep uit het centrum van de gemeente ontstond in januari de vraag naar een centrale adverteermogelijkheid binnen het eigen centrum. In overeenstemming met de ondernemersgroep en de gemeente is er besloten om een extra locatie toe te voegen aan het bestaande netwerk van Bereik. Naast de locaties aan de Rotonde2000, de Langeweg en de Randweg is er gekozen om uit te breiden met een centrumlocatie aan de Scheepmakershaven. Een ideale plek om zichtbaar te zijn midden in het centrum van de gemeente.

 

Afgelopen maandag is Bereik gestart met het plaatsen van dit reclameobject. Nog geen drie uur later stonden de eerste adverteerders en de gemeente duidelijk zichtbaar op het nieuwe digitale scherm. Bereik bedankt ook namens deze weg alle betrokkenen voor de inzet die heeft mogen leiden tot de realisatie van dit mooie project.

 

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om te adverteren op deze en andere locaties in Oud-Beijerland? Lees hier verder

CentrumOB_Foto