Business Development: Verkoop Binnendienst – 20-24 uur

Wil jij werken voor een dynamisch en jong bedrijf dat volop in ontwikkeling is en heb jij graag een aandeel in het verder laten groeien van onze organisatie? Zie jij niet alleen kansen maar benut je ze ook? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij zoeken iemand die onze klantenpakket in diverse regio’s verder kan uitbouwen. Jouw doel is om de regio te analyseren, continue op zoek te gaan naar kansen in de markt. In anderen woorden: jij wordt verantwoordelijk voor het benaderen van potentiele klanten en partners.

Hoe ziet een dag bij Bereik eruit?

  • Je begint de ochtend met een koffie, kletst even bij met de accountmanager en gaat zo snel mogelijk achter de telefoon zitten.
  • Die accountmanager, die ga je veel zien. Daar werk je namelijk intensief mee samen.
  • Je analyseert de huidige markt: welke spelers, (potentiele) klanten, klantwensen en ontwikkelingen spelen er in jouw regio’s?
  • Je belt veel (en pro-actief!) met potentiele klanten, bouwt een telefonische relatie met ze op en zorgt ervoor dat ze gestructureerd verwerkt worden in ons CRM-systeem.
  • Je staat te juichen op je stoel als een klant weer voor jou kiest. Daar krijg jij een kick van!
  • We lunchen gezellig samen aan lange tafels en spreken uitgebreid over van alles (echt alles!)

 

Waarom dit (n)iets voor jou is:

✓ Telefonische verkoopervaring = pré
✓ Je bent zelfstandig en ondernemend
✓ Je bent doel- en resultaatgericht
✓ Je communiceert persoonlijk
✓ Afgeronde MBO/HBO-opleiding

x Je hebt een hekel aan bellen
x Je hebt een afwachtende houding
x Het maakt je nooit uit wie er wint
x Mensen begrijpen nooit wat je bedoelt
x Geen affiniteit met (digitale) media

Wat bieden wij jou?

Bij BEREIK word je onderdeel van een jong, klein en dynamisch team. Onze sfeer en cultuur zijn professioneel, gezellig en ondernemend. Denk ook aan vrijdagmiddagborrels en leuke uitjes met het team! We zijn volop aan het groeien, er gebeurt veel en we behalen samen mooie resultaten. Echte teamplayers voelen zich hier snel thuis.

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden in combinatie met een aantrekkelijke provisieregeling. Er wordt ook veel aandacht besteed aan getoonde initiatieven.

Hoeveel kom je bij ons werken?

20 – 24 uur te verdelen over maandagmiddag, dinsdag, woensdag, donderdag en/of vrijdagmorgen.

Vragen? Of direct je sollicitatie ?

Neem contact op met Lars Klootwijk door een mail te sturen naar l.klootwijk@bereik.nl

OVER ONS >> BEREIK B.V.

Je hebt misschien nog nooit van ons gehoord, maar je hebt ons vast wel eens gezien. Wij staan namelijk op heel veel plekken langs de (snel)weg met onze digitale billboards. Al in 2013 zijn wij gestart met buitenreclame voor verschillende klanten in diverse gemeentes. Omdat we heel hard groeien, kunnen wij ons team verder uitbreiden. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker verkoop Binnendienst voor onze digitale billboards