Adverteren op digitale reclameschermen

digitaal-reclamescherm

Zoekt u naar een manier om meer mensen te bereiken met uw boodschap? Wilt u effectief adverteren? Dan bent u bij Bereik aan het juiste adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het verspreiden van advertenties op digitale reclameschermen. Met een LED Reclamebord is het mogelijk om op een opvallende manier de aandacht te trekken van grote groepen voorbijgangers. Dit is uiteraard ideaal wanneer u een product of dienst wil verkopen of een boodschap aan de massa wil verspreiden. Door deze creatieve manier van adverteren is de effectiviteit vele malen groter dan dat van een traditioneel billboard, omdat er meer ontwerpmogelijkheden zijn met een digitaal reclame scherm. Zo kunt u uw advertentie naar eigen smaak optimaliseren: u kent u eigen klanten immers het beste! Wilt u uw bereik vergroten? Vraag hier een offerte aan of lees snel verder en ontdek alle voordelen van adverteren op een LED Reclamebord!

 

Vrijblijvende offerte aanvragen >

 

 

Wanneer gebruikmaken van een LED Reclamebord

Het inzetten van LED Reclame kan in veel situaties voordelig uitpakken. Heeft u een restaurant? Dan kunt u hongerige bestuurders aantrekken met een opvallende advertentie op een digitaal reclame scherm naast de snelweg. Organiseert u een evenement en wilt u dit onder de aandacht brengen? Een LED Reclamebord langs de snelweg bereikt dagelijks gemiddeld 4 miljoen voorbijgangers. Hiermee kunt u goed inspelen op kansen, ontwikkelingen en trends. Bovendien is het heel simpel en efficiënt om op deze manier te adverteren. U kunt namelijk zelf bepalen wanneer de advertentie van start gaat en wat er getoond wordt. Hierdoor heeft u de volledige controle over uw boodschap en kunt u uw potentiële klanten zo effectief mogelijk benaderen. U wordt toegang verleend tot de Cloud, waarmee u uw reclamecampagne op een eenvoudige manier zelf kunt plaatsen. Dit scheelt niet alleen qua kosten, maar zeker ook qua tijd.

 

Voordelen

Wanneer u digitale reclameschermen inzet bent u voorzien van veel voordelen. Zo is dit namelijk een “groene” manier van adverteren, omdat u geen print- en/of drukkosten maakt voor grote posters en flyers. Een LED digitaal reclame scherm is tevens meer efficiënt in het verbruiken van energie dan standaard lampen. De verwachting is dat dit in de aankomende jaren nóg meer gaat ontwikkelen. Een ander voordeel is dat u 24/7 zichtbaar bent wanneer u adverteert met digitale reclameschermen. Dit komt omdat de LED Reclameborden niet alleen overdag zichtbaar zijn, maar ook in de nacht. Kortom, u heeft een groot en gericht bereik!

 

Wat zijn de mogelijkheden?

U bent uitermate goed zichtbaar wanneer u adverteert op een digitaal reclame scherm. Het is namelijk mogelijk om te adverteren voor de periode van een week tot een jaar. Gedurende deze gereserveerde tijd bent u zichtbaar met gemiddeld 10.000 spots per week. Iedere spot is tevens 7 seconden zichtbaar met een omlooptijd van twee minuten. Hierdoor weet u zeker dat uw boodschap door veel voorbijgangers wordt gezien.

 

Een ontwerp op maat

In samenwerking met ons is het mogelijk uw eigen ontwerp te creëren. Allereerst wordt er contact met u opgenomen om de doelen en wensen van uw campagne te bespreken. Binnen twee dagen krijgt u al een ontwerp op maat naar u toegestuurd!

 

Maakt u al gebruik van een LED Reclamebord?

Bent u op zoek naar een manier om uw potentiële doelgroep te bereiken? Wilt u dit doen door te adverteren op LED Reclameborden? Dan is adverteren op een digitaal reclame scherm de juiste optie voor u. Bereik heeft namelijk de voordeligste pakketten in huis om uw campagne naar een hoger niveau te brengen. Zoekt u naar een effectieve én stijlvolle manier om uw potentiële klanten te bereiken? Doe dit dan met de LED Reclameborden van Bereik!