Meer Bereik in Hoorn | Netwerk uitbreiding

Meer Bereik in Hoorn | Netwerk uitbreiding

Bereik heeft een nieuw digitaal billboard geplaatst in Hoorn. Het digitale billboard van 12 m² is te vinden langs de provinciale weg, ter hoogte van industrieterrein Hoorn 80. Het nieuwe scherm zorgt ervoor dat adverteerders nóg beter hun doelgroep kunnen bereiken.

Het nieuwe digitale billboard, ter hoogte van Hoorn 80, staat op een drukbezochte plek waar een hoog aantal passanten worden bereikt. Wekelijks komen hier namelijk circa 160.000 passanten langs.

De plaatsing van het nieuwe object zet de teller aan digitale billboards in Hoorn op zes! Langs dezelfde provinciale weg staan twee digitale billboards met dubbelzijdige schermen. Ook langs de Zwaagmergouw is een digitaal billboard te vinden.

Adverteren op digitale billboards

Het is niet alleen mogelijk om via de digitale billboards in Hoorn een groot publiek te bereiken. Bereik heeft op meerdere drukbezochte locaties digitale billboards staan. De billboards zijn voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder mag verwachten. Gebruik full-colour foto’s of animaties, pas zelf een reclameboodschap aan of speel in op de gemoedstoestand van de doelgroep door middel van een data gedreven campagne.

Adverteren in Hoorn

Benieuw naar de (nieuwe) adverteermogelijkheden in Hoorn? We helpen je graag verder. Neem contact met ons op door te bellen naar: 010-503 00 29 of mail naar info@bereik.nl.