Waarom een LED reclamebord inzetten?

Roosendaal-XXL-achter

Waarom een LED reclamebord inzetten?

Wilt u beter worden gezien door potentiële klanten? Zoekt u naar een efficiënte manier van adverteren? Wilt u dit met een eigen ontwerp doen? Met een LED reclamebord van Bereik.nl is dit mogelijk! Een decennia terug werd lichtreclame nog uitgerust met neon- en tl-balken. Nu is er met LED reclame een meer duurzame manier om uw bedrijf en campagnes te promoten. Als er anno 2018 wordt gekeken naar adverteren, is LED reclame haast geen trend, maar noodzaak te noemen. Lees snel verder en vergroot uw bereik met een LED reclamebord van Bereik.nl!

Wat zijn de voordelen?

Een LED reclamebord of LED billboard biedt veel voordelen waarvan u kunt profiteren. Zo is een LED reclamebord een duurzame manier van adverteren. LED verbruikt minder energie dan andere lichtbronnen en werkt op laagspanning. Dit zorgt ervoor dat deze manier van lichtreclame een veiligere optie voor adverteren is. Deze milieuvriendelijke oplossing ziet erop toe dat hoge papier- en drukkosten tot het verleden behoren.

Uw bereik vergroten met een LED reclamebord

Een boodschap is pas effectief wanneer deze door veel mensen wordt gezien. Daarom zorgen de digitale billboards van Bereik.nl ervoor dat uw boodschap op strategische locaties worden geplaatst. U heeft zelf de keuze om te bepalen waar u uw digitale billboards positioneert, u weet immers het best waar uw klanten zijn. Met een omloopsnelheid van 7 seconden komt uw reclame iedere 2 minuten voorbij. Bij tijdelijke acties zelfs 2 keer! Dit zorgt ervoor dat uw boodschap niet gemist kan worden bij uw doelgroep. U profiteert van de kracht van herhaling.

 

Offerte aanvragen >

 

Waarom LED reclame bij Bereik.nl?

Bereik.nl geeft u toegang tot een digitaal systeem waarin u eigenhandig de content van uw reclames kunt aanpassen. Hierdoor hoeft u niet onnodig veel tijd en kosten te besteden. Heeft u problemen met het creëren van een stijlvolle lay-out voor uw content? Geen probleem! Bereik.nl heeft een overschot aan creatievelingen in huis die u hierbij van dienst kunnen zijn. Vraag nog snel een offerte aan!

Bereik uw doelgroep op indrukwekkende wijze!

Bereik.nl maakt gebruik van diverse digitale billboards op groot formaat (12M²!). Hierbij kunt u denken aan die héle grote billboards langs de snelweg. Ook zijn deze digitale reclameborden voorzien van de meest moderne technologie. Hierdoor kunt u uw content in hoge kwaliteit tentoonstellen. In het kader van service biedt Bereik.nl u de mogelijkheid om uw beelden in vijf minuten te plaatsen. Het is op deze wijze dus mogelijk om uw advertentie eenvoudig te wijzigen. Simpel, snel en vooral, effectief!

Uw eigen ontwerp

U kunt via het bestelformulier op de website met behulp van uw contractnummer een gewenst aantal ontwerpen bestellen. Nadat u deze besteld heeft, kunt u direct uw materiaal doorsturen. Na ontvangst van uw bestelling wordt er contact met u opgenomen om uw wensen op maat af te stemmen.

Valt u al op met een LED reclamebord?

Wilt u meer zichtbaar worden bij uw potentiële klanten? Wilt u efficiënt communiceren met uw doelgroep? Profiteer van de bovenstaande voordelen en bereik uw klanten op effectieve wijze. Zet een LED reclamebord in!

Meer informatie? Vraag een afspraak aan >