Digitale billboards in Barendrecht

Digitale billboards in Barendrecht

Bereik plaatst drie digitale billboards van 8 m² in de gemeente Barendrecht. Hiermee wordt een nieuwe gemeente toegevoegd aan het digitale buitenreclame netwerk van Bereik. Het is vanaf vandaag mogelijk om te adverteren in Barendrecht.

Van de drie digitale billboards in Barendrecht komen er twee billboards langs de Kilweg te staan. Het derde scherm is te vinden langs de Dierensteinweg. Het betreffen drukbezochte locaties met een hoog aantal wekelijkse passanten.

Op dit moment is het digitale billboard langs de Dierensteinweg live. Ook is één van de twee billboards langs de Kilweg gereed om op te adverteren. Namelijk het digitale billboard bij de rotonde richting Carnisselande. Het tweede scherm langs de Kilweg wordt op een later moment geplaatst.

“Het bruist van de bedrijven in Barendrecht. Met onze digitale billboards kunnen we ondernemers in Barendrecht helpen hun doelgroep nóg beter te bereiken. Een mooie nieuwe stap!” – Lars Klootwijk, commercieel directeur bij Bereik.

Adverteren op digitale billboards

Het is niet alleen mogelijk om via de digitale billboards in Barendrecht een groot publiek te bereiken. Bereik heeft op meerdere drukbezochte locaties digitale billboards staan. De billboards zijn voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder mag verwachten. Gebruik full-colour foto’s of animaties, pas zelf een reclameboodschap aan of speel in op de gemoedstoestand van de doelgroep door middel van een data gedreven campagne.

Wij helpen je graag verder

Wil jij je doelgroep bereiken in Barendrecht door middel van digitale buitenreclame? Neem contact met ons op via info@bereik.nl of 010 – 50 30 029. Wij denken graag met je mee om alles uit je digitale buitenreclame campagne te halen.