Samen staan we sterk! | Maatschappelijke functie

Samen staan we sterk! | Maatschappelijke functie

In deze vreemde tijden ontstaan er mooie initiatieven. Door heel Nederland biedt men steun aan elkaar en wordt een helpende hand geboden. Verschillende ondernemers hebben het zwaar en mensen met een vitaal beroep werken hard aan herstel. Meer dan ooit geldt: samen staan we sterk!

Met een hoog bereik, groot netwerk aan digitale billboards en een maatschappelijke functie helpt Bereik bedrijven en instanties waar mogelijk. Niet door hand te haven of te verzorgen, maar door zichtbaarheid te vergroten. De digitale billboards van Bereik zijn namelijk zowel geschikt voor commerciële als voor maatschappelijke (reclame) boodschappen.


Liefdevolle uitingen

Van steunbetuigingen aan iedereen met een vitaal beroep en geldinzamelingsacties door de verkoop van armbandjes, hoodies en T-shirts tot een noodsignaal voor de vluchtelingen op Lesbos tijdens de coronapandemie. Het zijn allemaal initiatieven en boodschappen met dezelfde achterliggende gedachten: wees lief voor elkaar en samen staan we sterk!

Bereik helpt door deze initiatieven en boodschappen extra zichtbaarheid te geven. Door uitingen op onze billboards te plaatsen, verhogen we het bereik van de boodschap. De liefdevolle uitingen zijn zichtbaar op digitale schermen langs verschillende wegen in Nederland.

Ondersteuning ondernemingen en instanties

Naast het steunen van mooie initiatieven gedurende de coronapandemie, richt Bereik zich ook op ondernemingen of instanties die het zwaar hebben. Via social media deden we een oproep. Wie kan er gratis extra zichtbaarheid gebruiken? Naar aanleiding van de oproep steunen we verschillende ondernemingen in deze vreemde periode, zoals stichting Mano in Rotterdam en Slagerij Haarselhorst in Breda.

 

Maatschappelijke functie

Amber alert, een gifwolk of welke noodsituatie dan ook! De digitale billboards hebben een maatschappelijke functie. De gemeente waarin een digitaal billboard is gevestigd, kan hier uitingen op tonen. Zo kan een gemeente haar inwoners vragen om hun handen vaker te wassen en afstand te houden van elkaar. Zo houdt een gemeente haar inwoners op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en maatregelen.

Ook een boodschap tonen?

Naast commerciële boodschappen zijn de digitale billboards van Bereik dus ook zeer geschikt voor maatschappelijke uitingen. Wil jij namens je bedrijf harde werkers een hart onder de riem steken of aandacht vragen voor je webshop? Laat het ons weten, we denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op door te mailen naar info@bereik.nl of bel naar:
010-503 00 29.