Meer bereik in gemeente Lansingerland

Meer bereik in gemeente Lansingerland

In de gemeente Lansingerland zijn twee nieuwe digitale billboards beschikbaar van 8 M². De digitale schermen van Bereik zijn vandaag in werking getreden. Met de plaatsing van twee extra schermen in de gemeente Lansingerland zet Bereik de teller nu op vier.

Al eerder plaatste Bereik digitale billboards in de gemeente Lansingerland. Zo stond er langs de Boterdorpseweg al een scherm van 8 M² en langs de N471 een scherm van 12 M². Vandaag zijn daar twee schermen bijgekomen. De twee nieuwe schermen van 8 M² zijn geplaatst bij de Berkelse Poort en langs de Klapwijkseweg.

“De nieuwe billboards zorgen ervoor dat onze adverteerders nóg beter zichtbaar kunnen zijn voor hun doelgroep. Het is altijd goed om zichtbaar te zijn en te blijven voor je (potentiële) klanten, ook in deze vreemde tijden. Daarbij is het een mooie uitbreiding van ons netwerk.” –  Lars Klootwijk, commercieel directeur bij Bereik.

Adverteren op digitale billboards

Bereik heeft op verschillende drukbezochte locaties digitale billboards staan. De reclamecampagnes zijn gemakkelijk te beheren via een online portal. De online portal maakt het adverteerders makkelijk om (snel) van content te wisselen. Adverteerders kunnen inspelen op het moment van de dag of op de weersvoorspelling.

De digitale billboards bevatten led lampen. De led lampen gaan lang mee, met de lichtintensiteit die zich aanpast aan de omgeving. Dit voorkomt overlast voor omwonende en weggebruikers.

Adverteren in Lansingerland

Als adverteerder is het vanaf nu mogelijk om meer bereik te generen in de gemeente Lansingerland. Lees hier meer informatie over de adverteermogelijkheden of neem contact op met Michael Sadloe via m.sadloe@bereik.nl of 010 – 50 30 029.