ZICHTBAAR
IN Nieuwerkerk

digitaal-reclamescherm

Locatie: Nieuwerkerk - Eerste Tochtweg Inkomend

Formaat: 12M²

nieuwerkerk-eerste_tochtweg-uit

Locatie: Nieuwerkerk - Eerste Tochtweg Uitgaand

Formaat: 12M²

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Nieuwerkerk

In Nieuwerkerk aan den IJssel kunt u adverteren op een digitaal billboard van 12 m² langs de Eerste Tochtweg. Gebruik van dit digitale scherm is beschikbaar voor een beperkt aantal bedrijven en instellingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen u graag meer!

Maak indruk
op groot formaat

Het digitale billboard in Nieuwerkerk aan den IJssel staat op een drukbezochte plek. Hierdoor is het een mooie plek om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken!

 

Verhoog de attentiewaarde van uw reclamecampagne door gebruik te maken van full-colour foto’s of animaties. Wissel op ieder gewenst moment van boodschap. Pas zelf gemakkelijk uw boodschap aan via een online portal of laat dit doen door één van onze medewerkers. Opvallen is bij Bereik gegarandeerd!

 

✔       24/7 ZICHTBAAR, NIET TE BLOKKEN
✔       DIGITAAL MEDIUM MET IMPACT
✔       FLEXIBEL INZETBAAR
✔       MAKKELIJK INSPELEN OP ACTUALITEITEN
✔       DATA GEDREVEN ADVERTEREN MOGELIJK

 

Het billboard in Nieuwerkerk aan den IJssel is voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder tegenwoordig van een reclamescherm mag verlangen. Maakt u de uiting zelf? Dan betaalt u geen productiekosten. Anders helpt onze ontwerpservice uw graag verder.

 

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren u uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29 of vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Vraag hier uw informatie aan