ZICHTBAAR
IN Nieuwerkerk

digitaal-reclamescherm

Locatie: Nieuwerkerk - Eerste Tochtweg Inkomend

Formaat: 12M²

nieuwerkerk-eerste_tochtweg-uit

Locatie: Nieuwerkerk - Eerste Tochtweg Uitgaand

Formaat: 12M²

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Nieuwerkerk

In Nieuwerkerk aan den IJssel kunt u binnenkort op groot formaat adverteren aan de Eerste Tochtweg. Het reclameobject is aan beide zijden voorzien van een 12M² LED scherm en beschikt over de modernste mogelijkheden op gebied van buitenreclame.

Wilt u extra opvallen bij uw doelgroep? Vraag dan nu vrijblijvend informatie aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Maak indruk
op groot formaat

Het digitale billboard in Nieuwerkerk is groot (12M²!), opvallend en voorzien van de modernste mogelijkheden op het gebied van buitenreclame. Drie belangrijke ingrediënten om de aandacht te grijpen van het hoge aantal passanten dat wekelijks langs de locatie rijdt.

 

Trek de aandacht voor uw reclamecampagne met hoge kwaliteit beelden of animaties. Dankzij de online verbinding plaatsen we uw beelden al binnen vijf minuten live in de gemeente. Wilt u wisselen van advertentie? Dat is bij ons kosteloos en onbeperkt gedurende uw geboekte campagne. U speelt zo eenvoudig in op actualiteiten.

Gegarandeerd
opvallen

De moderne mogelijkheden van digitale buitenreclame verhogen de attentiewaarde van uw campagne. Maak bijvoorbeeld gebruik van hoge kwaliteit beelden of animaties, wissel onbeperkt (binnen 5 minuten!) van advertentie tijdens uw campagne of kies voor uw eigen beheer via ons webportaal. Alle ingrediënten om gegarandeerd op te vallen bij uw doelgroep.

Maakt u de uiting zelf op? Dan betaalt u bij ons geen productiekosten.

Anders kan onze ontwerpservice uw advertentie opmaken.

Vraag hier uw informatie aan