Bereik rondt bouw digitale billboards Alphen aan den Rijn af

alphen aan den rijn

Bereik rondt bouw digitale billboards Alphen aan den Rijn af

Aan de Leidsche Schouw, Eisenhowerlaan, Goudse Schouw en de Oranje Nassausingel zijn de afgelopen weken billboards weggehaald. Bereik zal de vier reuzen vandaag opnieuw opbouwen en wordt er proefgedraaid. Vanaf woensdagochtend zijn de objecten geheel actief. Vandaag kunt u de eerste proefbeelden op de digitale borden al verwachten.

Flitspaal angst

Bij Bereik kwamen de afgelopen weken de nodige vragen van ondernemers binnen. Zo dacht men dat de restanten van de oude billboards werden omgezet in flitspalen. Begrijpelijk, er stond alleen nog een metalen voet. Niet gevreesd: de objecten worden geen flitspalen. Het worden de nieuwste toevoegingen aan het netwerk van digitale billboards van Bereik. De objecten blijven wel hetzelfde, maar de techniek is gemoderniseerd.

Bereik wil binnen Alphen aan den Rijn het adverteren op de digitale billboards mogelijk maken voor lokale ondernemers. Waar de gedrukte media vooral door nationale afnemers werd ingezet, zorgen de digitale borden voor een toegankelijker alternatief. De borden kunnen meerdere advertenties achter elkaar tonen, afgedraaid in een loop van 63 seconden. De billboards worden draadloos op afstand aangestuurd, dat betekent een scherm dat een scherm altijd up-to-date kan zijn. Bij Bereik kunnen ondernemers ook zelf advertenties plaatsen vanaf eigen pc of laptop.

Meer informatie over de billboards en adverteren binnen de gemeente kan men vinden op www.bereik.nl/alphen-aan-den-rijn.