Gemeenten, adverteerders en experts zijn positief over digitaal adverteren bij Bereik. Zij geven u hun referenties:

GIDS website bij referenties HS Events

“Een toegankelijk communicatiemiddel om in te zetten voor diverse campagnes. De GIDS hebben wij als positief ervaren.
Tevens waren wij zeer tevreden over de service en betrokkenheid van Bereik. Tijdens de uitslag van een finalewedstrijd konden wij ’s avonds nog doorgeven of we de prijs wel of niet gewonnen hadden.
Op de reis terug naar huis stond de juiste advertentie al op het billboard, geweldig!”

Suzanne van Vliet, HS Events | Roelofarendsveen

marco

“We kunnen de boodschap gemakkelijk en snel wisselen omdat het systeem dynamisch is. Het bereik is heel groot op de locatie van de GIDS. Een prima medium.”

Marco van der Meer, Keurslagerij Van der Meer  |  Roelofarendsveen.

kirsten

“Het gemak van aanleveren en de snelle service maken de billboards tot een aantrekkelijk medium. ’s Ochtends leverde ik beeld en tekst aan, ’s middags konden alle weggebruikers de advertentie al zien. Over de opmaak hoefde ik mij geen zorgen te maken, dat heeft Bereik netjes voor ons gedaan.”

Kirsten Bliekendaal, adviseur Communicatie, Gemeente Kaag en Braassem

fred

‘‘De GIDS is naar mijn mening een innovatief, hoogwaardig led-product dat op een goede wijze commerciële boodschappen koppelt met gemeentelijke informatie.’’

Fred Kuhlman, Nationaal Adviesbureau Buitenreclame

vincent

“Als fabrikant beseffen we ons als geen ander dat de innovatie in onze branche hard gaat. Wij adviseren overheden en reclame-exploitanten dan ook altijd systemen die mooi en toekomstgericht zijn. Tegelijkertijd zijn ze ook duurzaam en laag in kosten met betrekking tot beheer en onderhoud.
Bereik gaat met haar keuzes in het project GIDS zeker niet over één nacht ijs en investeert elke keer opnieuw in de beste kwaliteit waar de lokale situatie om vraagt. Momenteel worden de displays uitgevoerd in een zeer hoge resolutie zoals 6 of 8 mm SMD*; ook uw gemeente verdient deze kwaliteit en aandacht!”

Vincent Kwee, Sales manager, Data Display Nederland