Vacature: Accountmanager Mediabureaus

kom jij ons Team versterken?

Wil jij werken voor een dynamisch en jong bedrijf dat volop in ontwikkeling is en heb jij graag een aandeel in het verder laten groeien van onze organisatie? Zie jij niet alleen kansen maar benut je ze ook? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Heb je ervaring opgedaan bij een Mediabureau of Publisher, zit media in je bloed en zie je het als een uitdaging om Mediabureaus en hun klanten de digitale billboards van Bereik te verkopen? Schakel je daarnaast net zo gemakkelijk met mediabureau strategen, mediaplanners, buyers en digitale specialisten? Heb je praktische kennis van digitale media (display, search, programmatic, digital out of home, sponsored products en video)? Weet jij je gemakkelijk aan te passen aan de constante verandering die het werken binnen Digital Out of Home met zich meebrengt? Dan ben jij onze ideale nieuwe collega.

Hoe ziet een dag eruit bij Bereik?

  • Je begint de ochtend met een koffie, kletst even bij met de andere accountmanagers en gaat zo snel mogelijk achter de telefoon zitten.

  • Je analyseert de huidige markt: welke Mediabureaus, (potentiële) klanten, klantwensen en ontwikkelingen spelen er in de markt?

  • Je belt veel (en proactief!) met potentiële klanten, maakt afspraken met ze, bezoekt ze en zorgt ervoor dat ze gestructureerd verwerkt worden in ons CRM-systeem.

  • Je staat te juichen op je stoel als een klant weer voor jou kiest. Daar krijg jij een kick van!

  • We lunchen gezellig samen aan lange tafels en spreken uitgebreid over van alles (echt alles!)

Waarom dit (n)iets voor jouw is:

✓ Je hebt bureauervaring = pré
✓ Je bent zelfstandig, ondernemend en creatief
✓ Je bent doel- en resultaatgericht
✓ Je communiceert persoonlijk
✓ Je hebt ervaring met het binnenhalen van new-business

x Je hebt een hekel aan bellen
x Je hebt een afwachtende houding
x Het maakt je nooit uit wie er wint
x Mensen begrijpen nooit wat je bedoelt
x Geen affiniteit met (digitale) media

Hoeveel uren kom je bij ons werken?

Het liefst hebben we iemand voor fulltime.

heb je vragen of wil je direct solliciteren?

Neem contact op met Lars Klootwijk door een mail te sturen naar lars@bereik.nl

Over ons

Je hebt misschien nog nooit van ons gehoord, maar je hebt ons vast wel eens gezien. Wij staan namelijk op heel veel plekken langs de (snel)weg met onze digitale billboards. In 2013 zijn wij gestart met buitenreclame voor verschillende klanten in diverse gemeentes. Omdat we heel hard groeien, kunnen wij ons team verder uitbreiden. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe accountmanager voor onze digitale billboards.

Ook interessant: