Wees goed zichtbaar met jouw Valentijnsdag Actie!

Wil jij jouw Valentijnsdag actie promoten? Laat het ons weten, we denken graag met je mee:

Love is in the air! En in de maand februari nog een beetje meer, want op 14 februari is het Valentijnsdag. Wil jij jouw Valentijnsdag actie promoten? Dan helpen wij je graag met onze digitale billboards. 

Op Valentijnsdag laten we net even extra weten dat je van iemand houdt, iemand waardeert of iemand heel graag mag. Dat doen we onder andere met een leuk cadeautje zoals een bos bloemen, een sieraad, een romantisch diner of een lief kaartje. Wil jij een mooie Valentijnsdag actie promoten? Dan zijn de digitale billboards van Bereik hier een ideaal medium voor.

Het promoten van jouw Valentijnsdag actie

Heb jij een leuke Valentijnsdag campagne uitgedacht? Dan wil je deze natuurlijk promoten zodat er zo veel mogelijk mensen gebruik van gaan maken. Wees hier op tijd bij. Zo hebben mensen de tijd om je advertentie (meerdere keren) te zien, de boodschap in zich op te nemen, er over na te denken en om vervolgens tot actie over te gaan.

Als je de maximale aandacht wil trekken voor jouw Valentijnsdag actie, is het slim om je Valentijnsdag actie via verschillende kanalen te promoten. Bijvoorbeeld op social media, in de lokale krant en op een digitaal billboard langs de weg. Door je boodschap via verschillende mediatypen te verspreiden, is de kans het grootst dat je jouw doelgroep ook daadwerkelijk bereikt. De inzet van een mediamix zorgt dan ook voor een hoger bereik en meer verkeer naar je website.

Jouw Valentijnsdag actie op digitale billboards

Bereik heeft een groot netwerk aan digitale billboards die wekelijks een groot publiek bereiken. De digitale billboards staan langs drukbezochte toegangswegen en snelwegen, ideaal om een groot publiek te bereiken en een actie te promoten of langdurig te werken aan het vergroten van je naamsbekendheid. In totaal beschikken we over ruim 90 digitale billboards, zo is er altijd wel een digitaal billboard bij jou in de buurt.

Jouw Valentijnsdag actie wordt per scherm minimaal 5.600 keer per week getoond en komt per loop 6 seconden voorbij. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming en profiteer je van de kracht van herhaling. Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per week zichtbaar te zijn.

Een goed ontwerp, daar helpen we graag bij

Wie maakt jouw reclame-uiting? Heb je geen grafisch vormgever in huis of maak je graag gebruik van onze ervaring? Kies dan voor de ontwerpservice van Bereik. Zo maken we samen doeltreffend beeldmateriaal, in lijn met jouw marketing- en communicatiedoelstellingen.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je reclame-uiting te ontwerpen. Check hiervoor onze aanleverspecificaties.

We helpen je graag gezien worden

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo