Wees zichtbaar aan het einde van het jaar

Wees zichtbaar aan het einde van het jaar

Het is aftellen geblazen, het einde van 2020 is inzicht. De laatste weken van het jaar laten we niet zomaar aan ons voorbij gaan. Met dagen zoals Black Friday, Cyber Monday, Pakjesavond en Kerst maken we er een feest van. Als ondernemer kun je natuurlijk niet achterblijven. Maar hoe zorg je ervoor dat de consument voor jou kiest tussen al het adverteergeweld? De inzet van digitale buitenreclame helpt je hierbij.

Inspelen op themadagen en seizoenen is helemaal van deze tijd. Het zijn ideale momenten om de aandacht te trekken van je doelgroep en ze richting jouw website of winkel te trekken. Consumenten grijpen deze speciale momenten dan ook graag aan om zichzelf te verwennen of een ander te verrassen. Advertenties over extra korting en mooie deals trekken de consument over de drempel.

 

Juiste inzet van je mediamix

Om jouw aanbod kenbaar te maken tussen al het adverteergeweld moet je op de juiste plaatsen en op de juiste momenten zichtbaar zijn. Dit kan door verschillende mediakanalen met elkaar te combineren. De kanalen die je toepast in je mediamix moeten uiteraard kanalen zijn waar jouw doelgroep gebruik van maakt of mee in contact komt. Zit je doelgroep veel op de weg of zijn ze regelmatig in dezelfde gemeente aanwezig? Dan is het interessant om billboard reclame toe te voegen aan je mediamix.

Door de hoge attentiewaarden van onze digitale billboards vallen campagne-uitingen goed op. De schermen zijn voorzien van ledverlichting waardoor uitingen 24/7 zichtbaar zijn. De digitale billboards staan uitsluitend langs drukbezochte (snel)wegen. Ideaal op een groot publiek te bereiken.

Bereik beschikt over ruim 85 digitale buitenreclame objecten. Zo is er altijd wel een billboard die door jouw doelgroep wordt gezien.

 

Wij helpen je graag gezien worden

Wil jij in de laatste weken van het jaar, het gehele jaar of in bepaalde periodes zichtbaar zijn voor je doelgroep? Dan gaan we graag met je in gesprek om de mogelijkheden van digitale buitenreclame bij Bereik met je te bespreken.

Neem contact met ons op via de website of door te bellen naar: 010-503 00 29.