ZICHTBAAR
IN PURMEREND

Het is aftellen geblazen, het einde van 2020 is inzicht. De laatste weken van het jaar laten we niet zomaar aan ons voorbij gaan. Met dagen zoals Black Friday, Cyber Monday, Pakjesavond en Kerst maken we er een feest van. Als ondernemer kun je natuurlijk niet achterblijven. Maar hoe zorg je ervoor dat de consument voor jou kiest tussen al het adverteergeweld? De inzet van digitale buitenreclame helpt je hierbij.

Burgermeester D. Kooimanweg Purmerend

Locatie: Burgermeester D. Kooimanweg

Formaat: 8M²

Laan der Continenten Purmerend

Locatie: Laan der Continenten

Formaat: 8M²

IJsselmeerlaan Purmerend

Locatie: IJsselmeerlaan

Formaat: 8M²

Verzetslaan Purmerend

Locatie: Verzetslaan

Formaat: 8M²

Waterlandlaan Purmerend

Locatie: Waterlandlaan

Formaat: 8M²

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Purmerend

In Purmerend kunt u adverteren op vijf digitale billboards van 8 m². De billboards zijn te vinden langs de Burgermeester D. Kooimanweg, Laan der Continenten, IJsselmeerlaan, Verzetslaan en de Waterlandlaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen u graag meer!

GEGARANDEERD
OPVALLEN

De digitale billboards in Purmerend staan op drukbezochte plekken. Hierdoor zijn het vijf mooie locaties om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken!

 

Verhoog de attentiewaarde van uw reclamecampagne door gebruik te maken van full-colour foto’s of animaties. Wissel op ieder gewenst moment van boodschap. Pas zelf gemakkelijk uw boodschap aan via een online portal of laat dit doen door één van onze medewerkers. Opvallen is bij Bereik gegarandeerd!

 

✔       24/7 ZICHTBAAR, NIET TE BLOKKEN
✔       DIGITAAL MEDIUM MET IMPACT
✔       FLEXIBEL INZETBAAR
✔       MAKKELIJK INSPELEN OP ACTUALITEITEN
✔       DATA GEDREVEN ADVERTEREN MOGELIJK

 

De billboards in Purmerend zijn voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder tegenwoordig van een reclamescherm mag verlangen. Maakt u de uiting zelf? Dan betaalt u geen productiekosten. Anders helpt onze ontwerpservice uw graag verder.

 

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren u uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29 of vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Vraag hier uw informatie aan