Billboard

Billboards inzetten
voor meer zichtbaarheid

Wilt u een boodschap verspreiden naar uw doelgroep? Buitenreclame is effectief en leidt tot succesvolle resultaten. Zo vergroot u uw naam- of merkbekendheid of behaalt u hogere conversies: dit realiseert u eenvoudig en in zeer snelle tijd. De digitale buitenreclame van Bereik leent zich voor boodschappen die inspelen op de actualiteit. De informatie op uw billboard is zichtbaar onder de gewenste doelgroep. De dynamische, innovatieve en toegankelijke billboards bewerkstelligen het gewenste resultaat voor uw organisatie. Wilt u ook opvallen bij uw doelgroep?

Offerte aanvragen

Direct contact
met de doelgroep

Buitenreclame is tijdloos effectief, maar gaat ook met haar tijd mee. Waar u vroeger de papieren posters op de hoeken van de straten zag, kan u nu eenvoudig gebruik maken van digitale billboards. Deze manier van offline communiceren is doeltreffend en levert de gewenste resultaten op. U bereikt de grote massa, informeert uw doelgroep of vergroot uw merkbekendheid. Uw doelgroep ziet in een ogenblik welke boodschap u wilt overbrengen. Door uw reclame op een billboard van Bereik te plaatsen, weet u zeker dat u zichtbaar bent. Uw doelgroep passeert de reclame meerdere malen: zo bent u niet te missen.

Speel direct in
op de actualiteiten

De digitale wereld van vandaag levert ons vele voordelen. U kunt namelijk, zonder moeite en tijd, direct en snel inspelen op actuele ontwikkelingen. Zo kan u bijvoorbeeld de reclame direct aanpassen aan het weer of een speciale actie benoemen. U krijgt toegang in ons digitale systeem en zo kan u het ontwerp op het billboard eenvoudig zelf aanpassen. Zo profiteert u van een besparing op veel tijd, kosten en moeite. De digitale buitenreclame is flexibel, dynamisch en modern. Zo trekt u pas echt de aandacht van voorbijgangers.

 

Tactisch
gesitueerde billboards

Bij Bereik weet u zeker dat uw promotie gezien wordt. De grote, digitale billboards zijn zichtbaar aanwezig, zodat u echt opvalt. Waar bevindt uw doelgroep zich? Onze billboards zijn op talloze drukke locaties te vinden. Prefereert u een locatie langs de autosnelweg of bij een druk verkeersknooppunt? Door op strategisch niveau na te denken over de locatie van uw billboard, zal u gegarandeerd de beste resultaten behalen. Zo is uw boodschap onvermijdelijk en lopen passanten wellicht nóg een keertje langs. Bekijk hier waar onze billboards zich bevinden.

In samenwerking
met de gemeente

Ook voor maatschappelijke doeleinden kunt u bij Bereik terecht. Onze kennis over de lokale markt komt hierbij goed van pas. Uw boodschap kan binnen snelle tijd op de billboards verschijnen. Dit is zeer handzaam in het geval dat calamiteiten zich voordoen of u de inwoners van een gemeente in korte tijd moet informeren. Ook als u evenementen wilt promoten, is het inzetten van onze digitale buitenreclame een doeltreffende methode. Bij Bereik kunt de inwoners altijd op het gewenste moment bereiken. Welke boodschap wilt u communiceren?

 

Een uitblinkend
ontwerp

Bent u creatief en knutselt u zonder moeite een schitterend ontwerp op papier? Dit geldt niet voor iedere organisatie. Wij helpen u daarom graag met het realiseren van een ontwerp dat bij uw wensen en verwachtingen past. U kunt eenvoudig gebruik maken van onze ontwerpservice. Na het volgen van onze simpele 4 stappen, kan uw boodschap al in 5 minuten live op het billboard staan. Het is van belang dat het doel van uw promotie in lijn ligt met uw ontwerp. Met welk doel wilt u dat uw ontwerp aan de kant van de snelweg schittert?

Maak jij al indruk op je doelgroep? Val op met een billboard!

Trek de aandacht van uw doelgroep door uw reclame of promotie te verspreiden op een billboard. Deze buitenreclame is onmisbaar voor passanten en leidt tot voortreffelijke resultaten. De digitale billboards van Bereik zijn dynamisch, modern en milieubewust: u past uw ontwerp in rap tempo aan! Welk campagnedoel heeft u voor ogen? Neem nu contact op

 

MAAK IMPACT
MET BEREIK