Reclamezuil met Bereik

Bereik meer met Digitale buitenreclame 

Op een snelle manier een groot publiek bereiken. Dat kan door het inzetten van een reclamezuil. Bereik beschikt over drie grote reclamezuilen en meerdere digitale billboards die allen zeer effectief zijn.

Met een reclamezuil bereik jij een groot publiek op een gemakkelijke manier. Iedereen die er voorbij komt, moet er wel naar kijken. De grote reclamezuilen en digitale billboards van Bereik trekken op een effectieve manier de aandacht van passanten. Elke reclamezuil en billboard staat langs een drukbezochte weg zodat de reclame die hierop geprojecteerd wordt, gegarandeerd vaak wordt gezien. Elke plek is met zorg uitgezocht.

Zo’n reclamezuil die buiten staat, biedt grote voordelen voor een adverteerder. We leggen je uit hoe het werkt en hoe jij jouw doelgroep op een makkelijke manier bereikt met adverteren via een reclamezuil.

Hier adverteer je met een reclamezuil

Bereik beschikt over een aantal strategisch opgestelde reclamezuilen langs de A15, de A17 en de A44. Allemaal met als doel om jouw advertentie optimaal te laten zien. Zo is de reclamezuil op de A15 in totaal 80 m² groot. Op dat complete oppervlak staat elke advertentie vol in de digitale schijnwerpers. Langs de A17 staat een reclamezuil met twee schermen, zodat de advertenties die hierop getoond worden vanuit beide rij-richtingen zichtbaar zijn. Beide digitale schermen zijn 70 m² groot. Jij bepaalt op welke locatie jouw advertentie zichtbaar is met een reclamezuil die buiten staat.

Ga jij voor nog groter? Kies dan voor het digitale scherm langs de A44. Dit scherm van 85 m² en hangt aan de gevel van het Hilton Garden Inn Hotel en is een echte blikvanger in deze regio. Kies voor een reclamezuil in de regio die bij jouw bedrijf past.

Daarom kiezen voor reclame op een zuil

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor reclame op een zuil. Zo is jouw advertentie 24 uur per dag, zeven dagen in de week zichtbaar. Bovendien is deze reclame niet te blokken. De passant kan er niet omheen. Reclamezuilen zijn een digitaal medium met impact. Jij kunt jouw reclame geheel flexibel inzetten. En het is mogelijk om een datagedreven campagne te voeren.

Een ander groot voordeel zijn de kosten. Adverteren op een reclamezuil die buiten staat, heeft een aantrekkelijke prijs waardoor dit een optie is voor vrijwel ieder bedrijf. Het plaatsen van jouw reclame op een zuil heeft veel mogelijkheden en voordelen.

Maak impact met een digitale reclamezuil

Met een digitaal reclamezuil maak je gegarandeerd indruk op passanten. Omdat deze borden digitaal functioneren, zijn ze flexibel inzetbaar. Pas jouw boodschap aan naar de de actuele omstandigheden. Naast reclamezuilen heeft Bereik ook digitale billboards op verschillende efficiënte locaties staan. Zo staat langs de A20, ter hoogte van Spaanse Polder, een dubbel led-scherm van 17 m². En ook langs de A4 staat een digitaal billboard van 36 m² ter hoogte van Roelofarendsveen. De perfecte locaties voor reclamezuilen die buiten de aandacht van passanten vangt. Zodat jij je doelgroep bereikt met een passende boodschap. Ontdek de mogelijkheden en de impact van een digitale reclamezuil.

Adverteren op een reclamezuil?

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29.

Ook interessant: