Een reclamezuil met Bereik

Bereik meer met Digitale buitenreclame 

Op een snelle manier een groot publiek bereiken. Dat kan door het inzetten van een reclamezuil. Bereik beschikt over drie grote reclamezuilen en meerdere digitale billboards die allen zeer effectief zijn.

Langs de A15, A17 en A44 staan reclamezuilen van Bereik. Het reclamezuil langs de A17 heeft twee digitale schermen van 70 m² waardoor uitingen vanuit verschillende rijrichtingen goed worden gezien. Langs de A15 staat een reclamezuil met een iets groter digitaal scherm, namelijk 80 m². Het grootste digitale scherm is te vinden aan de gevel van het Hilton Garden Inn Hotel langs de A44 van 85 m².

Je zichtbaarheid vergroten en de aandacht trekken van de vele passanten kan ook langs andere snelwegen. Bijvoorbeeld langs de A20, ter hoogte van de Spaanse Polder. Hier heeft Bereik een dubbel led scherm van 17 m² staan. Langs de A4, ter hoogte van Roelofarendsveen, staat een digitaal billboard van 36 m² indruk te maken op haar passanten. 

24/7 zichtbaar, niet te blokken

digitaal medium met Impact

Geheel Flexibel inzetbaar

Data gedreven campagne mogelijk

Naast een reclamezuil langs de A15, de A17, de A44 en verschillende reclameborden langs snelwegen, heeft Bereik op nog meer locaties digitale billboards staan. Van Hoorn en Purmerend tot Breda en Terneuzen.

Alle soorten billboards zijn gevestigd langs drukbezochte wegen. Hierdoor zijn het mooie plekken om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. De billboards zijn voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder tegenwoordig van een reclamescherm mag verlangen. 

Adverteren op een reclamezuil?

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29.

Ook interessant: