Buitenreclame in Alphen aan den Rijn

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Alphen aan den Rijn

Bevindt jouw doelgroep zich in de gemeente Alphen aan den Rijn? Met de buitenreclame van Bereik breng je jouw bedrijf of merk effectief bij hen onder de aandacht. Wij hebben 8 digitale reclame billboards van elk 8m² op strategische plekken in de gemeente Alphen aan den Rijn. Dit is de perfecte manier om de boodschap van je bedrijf of merk te verspreiden onder duizenden mensen. Alle 8 billboards staan op drukbezochte locaties waar dagelijks vele passanten voorbij komen. Zo vestig je op een eenvoudige manier de aandacht op jouw bedrijf of merk. Kortom: adverteren in Alphen aan den Rijn is zo geregeld! 

Doeltreffende reclame in Alphen aan den Rijn

Doeltreffend reclame maken in Alphen aan den Rijn doe je met de digitale billboards van Bereik. Je bereikt snel en gemakkelijk een groot publiek op een fijne manier. Wist je dat wij met onze 8 digitale billboards per week meer dan 596.000 passanten bereiken. Hier mag jij natuurlijk gebruik van maken! Jouw advertentie wordt 5.600 keer getoond gedurende 6 seconden. Zo ben je verzekerd van veel zichtbaarheid: dat is de kracht van herhaling. Kortom: adverteren in Alphen aan den Rijn is niet alleen eenvoudig, je bereikt ook nog eens een groot publiek.

Een groot voordeel is dat jouw boodschap zowel dag en nacht zichtbaar kan zijn op onze digitale billboards, dankzij de ledverlichting. Wil jij nog vaker per week zichtbaar zijn met jouw reclame in Alphen aan den Rijn? Kies voor de makkelijkste en snelste manier om digitaal te adverteren in Alphen aan den Rijn

Adverteren in Alphen aan den Rijn is flexibel en effectief

De digitale schermen in Alphen aan de Rijn staan op zorgvuldig gekozen locaties. Het enige wat jij hoeft te doen is een duidelijke en effectieve boodschap te kiezen voor het adverteren. Zo kun je jouw reclame uiting op een efficiënte manier overbrengen op jouw doelgroep. Kun je wel wat hulp van ons gebruiken bij het adverteren? Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen van reclame-uitingen voor in onze digitale billboards. Bekijk onze ontwerpservice pagina voor meer informatie of neem direct contact met ons op. Hiermee heb jij gegarandeerd doeltreffend beeldmateriaal om jouw boodschap op de juiste manier uit te dragen.

Jouw advertentie in Alphen aan den Rijn wordt opgesteld in lijn met jouw marketing- en communicatiedoelstellingen. Verder is het mogelijk om de advertentie aan te passen aan de actualiteit of bijvoorbeeld het weer. Reclame maken via de billboards van Bereik is de ideale manier om je boodschap onder een groot publiek te verspreiden.

De mogelijkheden van adverteren in Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn vind je op diverse plaatsen digitale billboards van Bereik. De 8 locaties zijn als volgt

  • Eisenhowerlaan inkomend en uitgaand
  • Goudse Schouw inkomend en uitgaand
  • Leidse Schouw inkomende en uitgaand
  • Oranje Nassausingel inkomend en uitgaand

 

Al deze billboard locaties zijn uniek en effectief voor de buitenreclame van jouw bedrijf of merk. Maak reclame in Alphen aan den Rijn en bereik jouw doelgroep op een gerichte manier. Opvallen en de aandacht krijgen van passanten doe je in Alphen met een digitaal bord van Bereik.

Wil jij ook adverteren in Alphen?

Ben je geïnteresseerd geraakt in het digitaal adverteren in de gemeente Alphen aan den Rijn? Dan zit je bij Bereik helemaal goed. Het is ook mogelijk om op een andere locatie in Zuid-Holland te adverteren. We informeren en adviseren je graag over de mogelijkheden van adverteren op een digitaal billboard. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in, dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo