ADVERTEREN IN ALPHEN AAN DEN RIJN

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Alphen aan den Rijn

Wil jij je bereik vergroten door te adverteren in de gemeente Alphen aan den Rijn? Dat kan! Bereik beschikt in de gemeente Alphen aan den Rijn over acht digitale billboards van 8m². Lees op deze pagina over de mogelijkheden van adverteren via Bereik of vul ons contactformulier in.

ADVERTEREN OM OP TE VALLEN

De digitale billboards staan langs drukbezochte wegen in de gemeente Alphen aan den Rijn. Dit maken het mooie locaties om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wekelijks bereiken we met het adverteren via de acht digitale billboards in Alphen aan den Rijn 596.050 passanten.

Een advertentie wordt per digitaal billboard minimaal 5.600 keer per week getoond en komt per loop 6 seconden voorbij. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming en profiteer je van de kracht van de herhaling. Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per week te adverteren op een digitaal billboard in Alphen aan den Rijn.

ADVERTEREN MET EEN GOED ONTWERP

Effectief adverteren in Alphen aan den Rijn, dat doe je natuurlijk met een goed ontwerp. Heb je geen grafisch vormgever in huis? Wie maakt jouw reclame-uiting dan vraag je je misschien af. Daar kunnen wij je bij helpen! Bij Bereik hebben we een speciale ontwerpservice. Zo maken we samen doeltreffend beeldmateriaal, in lijn met jouw marketing- en communicatiedoelstellingen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf je reclame-uiting te ontwerpen. Check hiervoor onze aanleverspecificaties, zodat je kunt adverteren op één of meerdere billboards in Alphen aan den Rijn.

ALPHEN AAN DEN RIJN ADVERTEER INFORMATIE

Overweeg je om te adverteren in de gemeente Alphen aan den Rijn? Hieronder zie je de details over het adverteren in Zuid-Holland.

 • Provincie: Zuid-Holland
 • 596.050 passanten per week in Alphen aan den Rijn
 • Billboards van 8 m²
 • 8 digitale billboards aanwezig
 • Scherm locaties:
  • Eisenhowerlaan inkomend en uitgaand
  • Goudse Schouw inkomend en uitgaand
  • Leidse Schouw inkomende en uitgaand
  • Oranje Nassausingel inkomend en uitgaand

WIJ HELPEN JE GRAAG MET ADVERTEREN

Ben je geïnteresseerd in het adverteren in de gemeente Alphen aan den Rijn? Of op een andere plek in de provincie Zuid-Holland? Dan ben je bij Bereik aan het juiste adres. We informeren en adviseren je graag over de mogelijkheden van adverteren op een digitaal billboard. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in, dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo