Adverteren in Breda

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Breda

Adverteren in Breda was nog nooit zo gemakkelijk! Bevindt jouw doelgroep zich in de regio Breda en wil jij jouw bedrijf effectief bij hen onder de aandacht brengen? Dan zit je goed bij Bereik. We hebben namelijk 11 digitale reclameschermen van elk 12 m² op strategische plekken in de gemeente staan. Dit is de perfecte manier om jouw boodschap te verspreiden onder duizenden mensen. Alle 11 billboards staan op drukbezochte locaties waar dagelijks vele passanten voorbij komen. Zo vestig je op een simpele manier de aandacht op jouw bedrijf. Buitenreclame in Breda is zo geregeld!

Doeltreffend adverteren in Breda

Doeltreffend adverteren in Breda doe je met de digitale billboards van Bereik. Je bereikt snel en gemakkelijk een groot publiek op een prettige manier. Met onze 11 digitale schermen bereiken we per week meer dan 1,5 miljoen passanten! Jouw advertentie wordt namelijk 5600 keer getoond gedurende 6 seconden. Dat is de kracht van herhaling. Perfect voor wie reclame wil maken in Breda.

Jouw boodschap is dag en nacht zichtbaar op onze schermen met led-lichten. Wil jij nog vaker per week zichtbaar zijn? Laat het ons weten en wij regelen het! Kies voor de makkelijkste en snelste manier om te adverteren in Breda.

Doeltreffend adverteren in Breda

De schermen in Breda waar jouw boodschap op zichtbaar wordt, staan uiteraard op zorgvuldig gekozen locaties. Nu is het zaak om daar een duidelijke en effectieve boodschap voor te gebruiken. Heb je daar hulp bij nodig? Laat het ons weten. Bereik heeft ruime ervaring met het ontwerpen van reclame-uitingen. De ontwerpservice van Bereik staat altijd voor je klaar. Zodat jij gegarandeerd doeltreffend beeldmateriaal hebt en jouw boodschap op de juiste manier wordt uitgedragen.

Jouw reclame in Breda wordt opgesteld in lijn met jouw marketing- en communicatiedoelstellingen. En bovendien is reclame op digitale billboards enorm flexibel, want het is makkelijk aan te passen aan de actualiteit of het bijvoorbeeld het weer. Reclame maken via de schermen in Breda is de ideale manier om meer naamsbekendheid te genereren.

Maak reclame in Breda met een bord

In Breda vind je op verschillende plaatsen een bord met reclame van Bereik. De 11 locaties in de gemeente zijn:

  • 2 schermen op de Backer en Ruebweg 1
  • 2 schermen op de Backer en Ruebweg 2
  • Claudius Prinsenlaan
  • Franklin Rooseveltlaan
  • 2 schermen op de Graaf Engelbertlaan
  • Moerlaken
  • Nieuwe Kadijk 1
  • Nieuwe Kadijk 2


Stuk voor stuk zijn dit unieke en effectieve locaties voor buitenreclame in Breda. Maak reclame en bereik jouw doelgroep op een gerichte manier. Opvallen en de aandacht krijgen van passanten doe je in Breda met een digitaal bord van Bereik.

We helpen je graag gezien worden

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo