ADVERTEREN IN BREDA

Adverteren in Breda was nog nooit zo gemakkelijk! Bevindt jouw doelgroep zich in de regio Breda en wil jij jouw bedrijf effectief bij hen onder de aandacht brengen? Dan zit je goed met digitaal adverteren bij Bereik. We hebben namelijk 11 digitale reclameschermen van elk 12 m² op strategische plekken in de gemeente Breda staan. Dit is de perfecte manier om jouw boodschap te verspreiden onder duizenden mensen. Alle 11 billboards staan op drukbezochte locaties waar dagelijks vele passanten voorbij komen. Zo vestig je op een simpele manier de aandacht op jouw bedrijf. Adverteren in Breda is zo geregeld!

DOELTREFFENDE RECLAME IN BREDA

Doeltreffend reclame maken en adverteren in Breda doe je met de digitale billboards van Bereik. Je bereikt snel en gemakkelijk een groot publiek op een prettige manier. Met onze 11 digitale schermen bereiken we per week meer dan 1,5 miljoen passanten. Hier mag jij natuurlijk gebruik van maken! Jouw advertentie wordt 5600 keer getoond gedurende 6 seconden. Zo ben je verzekerd van veel zichtbaarheid; dat is de kracht van herhaling. Op deze manier digitaal adverteren is perfect voor wie reclame wil maken in Breda.

Jouw boodschap is dag en nacht zichtbaar op onze schermen met led-lichten. Wil jij nog vaker per week zichtbaar zijn met jouw reclame in Breda? Laat het ons weten en wij regelen het! Kies voor de makkelijkste en snelste manier om digitaal te adverteren in Breda.

Jouw boodschap is dag en nacht zichtbaar op onze schermen met led-lichten. Wil jij nog vaker per week zichtbaar zijn? Laat het ons weten en wij regelen het! Kies voor de makkelijkste en snelste manier om te adverteren in Breda.

ADVERTEREN IN BREDA

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Breda

FLEXIBEL EN EFFECTIEF DIGITAAL ADVERTEREN IN BREDA

De schermen in Breda waar jouw boodschap op zichtbaar wordt, staan uiteraard op zorgvuldig gekozen locaties. Nu is het zaak om daar een duidelijke en effectieve boodschap voor te gebruiken. Zo kun je jouw reclame uiting op een effectieve manier overbrengen op jouw doelgroep. Kun je wel wat hulp gebruiken bij digitaal adverteren in Breda? Laat het ons weten. Bereik heeft ruime ervaring met het ontwerpen van reclame-uitingen. Onze ontwerpservice staat voor je klaar. Hiermee heb jij gegarandeerd doeltreffend beeldmateriaal om jouw boodschap op de juiste manier uit te dragen.

Jouw reclame in Breda wordt opgesteld in lijn met jouw marketing- en communicatiedoelstellingen. En bovendien is reclame op digitale billboards enorm flexibel, want het is makkelijk aan te passen aan de actualiteit of het bijvoorbeeld het weer. Reclame maken via de schermen in Breda is de ideale manier om meer naamsbekendheid te genereren.

 

ADVERTEREN IN BREDA: DE MOGELIJKHEDEN

In Breda vind je op verschillende plaatsen digitale adverteermogelijkheden van Bereik. De 11 locaties in de gemeente Breda waar jij digitaal kan adverteren zijn:

  • 2 schermen op de Backer en Ruebweg 1
  • 2 schermen op de Backer en Ruebweg 2
  • Claudius Prinsenlaan
  • Franklin Rooseveltlaan
  • 2 schermen op de Graaf Engelbertlaan
  • Moerlaken
  • Nieuwe Kadijk 1
  • Nieuwe Kadijk 2

Stuk voor stuk zijn dit unieke en effectieve locaties voor buitenreclame in Breda. Maak reclame in Breda en bereik jouw doelgroep op een gerichte manier. Opvallen en de aandacht krijgen van passanten doe je in Breda met een digitaal bord van Bereik.

WIJ HELPEN JE GRAAG MET ADVERTEREN IN BREDA

Ben je geïnteresseerd in adverteren in Breda? Of op een andere plek in de provincie Noord-Brabant? Dan ben je bij Bereik aan het juiste adres. We informeren en adviseren je graag over de mogelijkheden van digitaal adverteren in Breda en omstreken. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in, dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo