Buitenreclame in Spijkenisse

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Spijkenisse

Wil jij gezien worden in de gemeente Spijkenisse? Met de buitenreclame van Bereik kun je eenvoudig en efficiënt je potentiële doelgroep bereiken. In totaal hebben we zes digitale reclameborden langs de belangrijkste wegen in Spijkenisse. Deze billboards, zoals onze reclameborden ook wel worden genoemd, hebben een oppervlakte van 12 m². Zo kun je jouw boodschap eenvoudig verspreiden onder duizenden mensen. Al onze digitale reclameborden staan op drukbezochte plekken, waar dagelijks vele mensen passeren. Zo vestig je op een eenvoudige manier de aandacht op jouw reclameboodschap. Buitenreclame in Spijkenisse is met Bereik zo geregeld!

Reclame in Spijkenisse: wanneer je echt gezien wilt worden!

De digitale billboards waarmee je reclame kan maken in Spijkenisse staan langs drukbezochte wegen, verspreid over de gehele gemeente. Hiermee heb jij de mogelijkheid om jouw boodschap te laten zien op mooie locaties in Spijkenisse. Wij helpen jou snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Onze zes digitale billboards langs de wegen in Spijkenisse zijn wekelijks goed voor zo’n 1.594.000 passanten. Hierdoor weet je zeker dat je écht gezien wordt in Spijkenisse. 

Met buitenreclame in Spijkenisse wordt je advertentie minimaal 5.600 keer per week getoond op het digitale billboard. Per loop komt jouw advertentie 6 seconden voorbij. Hiermee vestig je de volle aandacht op jouw onderneming én profiteer je van de kracht van de herhaling. Natuurlijk is het ook mogelijk om vaker zichtbaar te zijn. Wil je meer zichtbaarheid creëren met reclame in Spijkenisse? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag onze mogelijkheden op het gebied van digitale buitenreclame en adverteren met Bereik..

Een advertentie wordt per digitaal billboard minimaal 5.600 keer per week getoond en komt per loop 6 seconden voorbij. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming en profiteer je van de kracht van herhaling. Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per week zichtbaar te zijn.

Ontwerpservice: voor reclame in Spijkenisse

Wil je ook graag adverteren langs de weg in Spijkenisse? Maar heb je geen grafisch vormgever die de advertentie kan ontwerpen? Of wil je jouw reclame-uiting nog even laten controleren? Maak dan gebruik van de ontwerpservice van Bereik! Onze grafisch vormgever ontwerpt graag jouw advertentie in lijn met de marketing- en communicatiedoelstellingen van je organisatie. Het is natuurlijk ook mogelijk om je eigen reclame-uiting aan te leveren. Check hiervoor nog wel even onze aanleverspecificaties.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je reclame-uiting te ontwerpen. Check hiervoor onze aanleverspecificaties

Adverteren in Spijkenisse: dit zijn de mogelijkheden

In Spijkenisse vind je langs diverse wegen de buitenreclame billboards van Bereik. In totaal staan er vier billboards langs de volgende wegen:

  • Baljuwlaan
  • Groene Kruisweg 1 inkomend en uitgaand
  • Groene Kruisweg 2 inkomend en uitgaand
  • Schenkelweg

 

Alle locaties in de gemeente Spijkenisse zijn effectief voor buitenreclame. Maak reclame langs de wegen en bereik jouw doelgroep op een gerichte manier in Spijkenisse. Indruk maken en opvallen bij passanten, dat doe je met een digitaal reclamebord van Bereik. Natuurlijk is het ook mogelijk om op andere locaties in Zuid-Holland te adverteren.

Wil je ook reclame maken in Spijkenisse?

Reclame maken in de buitenlucht doe je natuurlijk met Bereik! Wil je meer weten over onze adverteermogelijkheden in Spijkenisse? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via 010 – 503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier op deze pagina in. Wij informeren en adviseren je graag over de mogelijkheden van adverteren in Hoorn. Bekijk hier al onze locaties waar je kunt adverteren.

Bekijk onze brandvideo