Buitenreclame in Spijkenisse

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Spijkenisse

Wil jij gezien worden in de gemeente Spijkenisse? Met in totaal zes digitale billboards langs de belangrijkste wegen in Spijkenisse, bereik je gemakkelijk een groot publiek. Deze reclameborden, zoals onze billboards ook wel worden genoemd, hebben een oppervlakte van maar liefst 12 m². 

Reclame in Spijkenisse: wanneer je echt gezien wilt worden!

De digitale billboards waarmee je reclame kan maken in Spijkenisse staan langs drukbezochte wegen, verspreid over de gehele gemeente. Hiermee heb jij de mogelijkheid om jouw boodschap te laten zien op mooie locaties in Spijkenisse. Wij helpen jou snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Onze 6 digitale billboards langs de wegen in Spijkenisse zijn wekelijks goed voor zo’n 1.594.000 passanten per week. 

Door te adverteren op een digitaal billboard wordt jouw advertentie minimaal 5.600 keer per week getoond. Per loop komt jouw advertentie 6 seconden voorbij. Hiermee vestig je de volle aandacht op jouw onderneming én profiteer je van de kracht van de herhaling. Natuurlijk is het ook mogelijk om vaker zichtbaar te zijn. Wil je meer zichtbaarheid creëren met reclame in Spijkenisse? Neem dan contact met ons op. 

Ontwerpservice: voor reclame in Spijkenisse

Wil je ook graag adverteren langs de weg, maar heb je hulp nodig bij het ontwerpen van jouw advertentie? Maak dan gebruik van de ontwerpservice van Bereik. Onze grafisch vormgever ontwerpt graag jouw advertentie in lijn met de marketing- en communicatiedoelstellingen van je organisatie. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om je eigen reclame-uiting aan te leveren. Check hiervoor nog wel even onze aanleverspecificaties.

 

Adverteren in Spijkenisse: dit zijn de mogelijkheden

In Spijkenisse vind je langs diverse wegen de buitenreclame billboards van Bereik. In totaal staan er vier billboards langs de volgende wegen:

  • Baljuwlaan
  • Groene Kruisweg 1 inkomend en uitgaand
  • Groene Kruisweg 2 inkomend en uitgaand
  • Schenkelweg

Alle locaties in de gemeente Spijkenisse zijn effectief voor buitenreclame. Wil jij jouw bereik uitbreiden? Bekijk de mogelijkheden in Zuid-Holland of onze andere locaties.

Wil je ook reclame maken in Spijkenisse?

Reclame maken in de buitenlucht doe je natuurlijk met Bereik! Wil je meer weten over onze adverteermogelijkheden in Spijkenisse? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via 010 – 503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier op deze pagina in. Wij denken graag met jou mee!

Bekijk onze brandvideo