Bereik Meer

we helpen je graag Digitaal gezien worden

Wil jij meer bereiken? Niet alleen nu maar ook morgen en overmorgen? Door de inzet van digitale buitenreclame geef jij je onderneming langdurige aandacht. Werk aan je naamsbekendheid en blijf top of mind bij je doelgroep.

Het ‘Bereik Meer’ pakket is ideaal voor ondernemers die hun bedrijf continu willen promoten. Het medium is ideaal om je naamsbekendheid mee te verhogen, ‘in the picture’ te blijven bij je doelgroep en om nog beter in te kunnen spelen op de gemoedstoestand van je doelgroep.

Mijn Bereik

Wanneer je langdurig adverteert bij Bereik krijg je toegang tot de online portal ‘MijnBereik’. Dit systeem geeft je de controle over je eigen reclamecampagne(s). Wissel gemakkelijk van reclame-uitingen of plan uitingen in die op bepaalde momenten gezien moeten worden.

Denk hierbij aan uitingen die inspelen op themadagen zoals Valentijnsdag, Koningsdag en Kerst of pas je uiting aan op basis van momenten in een week of dag. Toon bijvoorbeeld in de ochtend een andere uiting dan in de middag. Zo speel je gemakkelijk in op de gemoedstoestand van je doelgroep en breng je jouw onderneming op een relevante wijze onder de aandacht.

24/7 zichtbaar, niet te blokken

digitaal medium met Impact

Geheel Flexibel inzetbaar

Data gedreven campagne mogelijk

Langdurig adverteren Bij Bereik

Wat verstaan wij onder langdurig adverteren? Wij zien bedrijven die een jaar of langer adverteren bij Bereik als langdurige adverteerders. Je kunt langdurig adverteren op één of meerdere digitale billboards naar keuze.

Wekelijks bereiken alle 90 digitale billboards van Bereik ruim 17 miljoen passanten. Onze campagneweken lopen van maandag tot en met zondag, maar lopen automatisch door wanneer je ervoor kiest om langer zichtbaar te zijn bij jouw doelgroep. Door de hoge attentiewaarden zijn deze uitingen niet te missen. Reclamecampagnes worden telkens 6 seconden weergegeven. Bij 5.600 spots per week ben je iedere twee minuten minimaal een keer zichtbaar. Uiteraard is het mogelijk om het aantal spots per week te verhogen. Je profiteert van de kracht van herhaling.

Er gaat niets buiten Bereik

Wil jij meer bereiken en langdurig zichtbaar zijn op de digitale billboards van Bereik? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden die aansluiten bij jouw onderneming en doelstellingen.  Wij zijn onder andere te bereiken via: 010-503 00 29 en info@bereik.nl.

Wil je liever een kortere periode je zichtbaarheid vergroten en je doelgroep bereiken? Dan kun je met het ‘Bereik Nu’ pakket zeker uit de voeten.  

Ook interessant