FAQ

Meest gestelde vragen:

Buitenreclame is een zeer geschikt middel om in een korte tijd een grote groep mensen te bereiken in de publieke leefruimte. Door te kiezen voor de digitale versie van buitenreclame heb je een flexibel medium in handen, kun je gemakkelijk inspelen op de gemoedstoestand van je doelgroep en actualiteiten, ben je 24/7 zichtbaar en zijn de technische mogelijkheden eindeloos.

Meer weten hierover? Je leest het hier.

Bereik maakt digitale buitenreclame graag voor iedere ondernemer beschikbaar. We denken graag met je mee over de verschillende mogelijkheden die bij jouw onderneming en doelstellingen past. Lees hier waarom Bereik de juiste keuze is voor jouw onderneming.  

Bereik beschikt uitsluitend over digitale billboards langs drukbezochte wegen. De digitale billboards hebben verschillende formaten. Zo zijn er billboards van 4, 8, 10,12, 20, 36, 70 of 85 m².

Elk billboard is goed zichtbaar voor het passerend verkeer. Per locatie wordt er gekeken naar een passend formaat billboard en de afstand dat het scherm heeft tot de weg. Ook wordt hierbij natuurlijk de verkeersveiligheid in acht genomen, een gemeente geeft hier toestemming voor. Kleine schermen staan veel dichter op de weg dan een grote reclame-mast langs de snelweg. Bekijk hier waar onze digitale billboards te zien zijn.

Bij Bereik zijn er verschillende adverteermogelijkheden. We maken buitenreclame graag toegankelijk voor elke ondernemer en denken dan ook graag mee over wat het beste bij jouw onderneming past.

Grofweg kunnen we drie adverteermogelijkheden onderscheiden, namelijk:
Kortstondig adverteren: Bereik Nu
Langdurig adverteren: Bereik Meer
Grootschalig adverteren: Bereik Media

Lees hier meer over de mogelijkheden.

De prijs van een digitale buitenreclame bij Bereik is afhankelijk van verschillende indicatoren. De prijs is afhankelijk van jouw doelstellingen en wensen. Denk hierbij aan de duur van de campagnes, welke & het aantal schermen waarop je te zien wil zijn en wanneer & hoe vaak je te zien wil zijn.

We denken graag mee over de mogelijkheden die in jouw situatie het beste passen.
Heb je al een idee over waar, wanneer, hoe lang en hoe vaak je wil adverteren of heb je hierover advies nodig? Neem dan contact met ons op.

Je kunt zelf een reclame-uiting ontwerpen voor het digitale billboard, maar je kunt dit ook laten doen. Heb je geen grafisch vormgever in huis of maak je graag gebruik van onze ervaring? Dan is onze ontwerpservice iets voor jou. Onze grafisch vormgevers maken reclame-uitingen op basis van jouw wensen en geheel volgens jouw huisstijl.

We tonen jouw reclame-uiting graag zo mooi en zichtbaar mogelijk op onze digitale billboards. De reclame-uiting moet daarvoor aan een aantal specificaties voldoen. Je vindt de specificaties per billboard hier.

Bereik beschikt over ± 95 digitale billboards. Alle billboards zijn beschikbaar om op te adverteren en staan langs drukbezochte (snel)wegen. De billboards van Bereik zijn in verschillende steden en gemeenten gevestigd. Van Hoorn en Purmerend tot Terneuzen of Breda. Je vindt hier een overzicht van alle locaties staat hier.

Bij Bereik is het mogelijk om toegang te krijgen tot MijnBereik. Dit is een online portal waarin je als adverteerder je eigen campagne kunt beheren. Je kunt zien welke uiting op een billboard staat en kan deze op ieder gewenst moment vervangen. Natuurlijk is het ook mogelijk om veranderingen door te laten voeren door één van onze medewerkers.

Snel! Uiteraard is de snelheid afhankelijk van verschillende omstandigheden. Wanneer alle stappen in het proces zijn doorlopen staat een uiting binnen een half uur op het digitale billboard. Om de twintig minuten zal een billboard zich refreshen. Nieuw toegevoegde content wordt dan getoond.

Zeker! Digitale buitenreclame is niet alleen maar weggelegd voor de ‘grote jongens’. Bereik maakt digitale buitenreclame graag voor elke ondernemer beschikbaar. We denken dan ook graag met je mee over de mogelijkheden die bij jou onderneming, doelen en wensen passen.

Ook interessant: