Terneuzen – Binnenvaartweg 01

Locatie: Binnenvaartweg

Formaat: 10M²

Slider_HOME__0001_Terneuzen—Guido-Gezellestraat

Locatie: Guido Gezellestraat

Formaat: 10M²

Terneuzen

Maak impact in de gemeente Terneuzen.

Maak indruk op een lokale doelgroep

In de gemeente Terneuzen plaatsen we eind oktober twee nieuwe digitale billboards. Het is straks mogelijk om te adverteren op modern led schermen van ieder liefst 10M². De reclameobjecten staan straks aan de Binnenvaartweg en de Guido Gezellestraat.

De reclameobjecten van Bereik zijn digitaal en voorzien van de modernste mogelijkheden op het gebied van digitale buitenreclame. Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

 Verhoog de attentiewaarde van uw campagne met full-colour foto’s of maak gebruik van animaties. U staat bij ons vrij om onbeperkt van advertentie te wisselen gedurende uw campagne. U kunt zelfs kiezen voor uw eigen beheer via ons webportaal. Opvallen gegarandeerd!

ZICHTBAAR IN TERNEUZEN

In de gemeente Terneuzen plaatsen we binnenkort twee gloednieuwe digitale reclameschermen. Het is vanaf eind oktober mogelijk om te adverteren op een 10M² led scherm aan de Binnenvaartweg en aan de Guido Gezellestraat. De schermen zijn digitaal en voorzien van de modernste mogelijkheden op het gebied van digitale buitenreclame. Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Terneuzen – Binnenvaartweg 01

Locatie: Binnenvaartweg

Formaat: 10M²

Terneuzen – Guido Gezellestraat 01

Locatie: Guido Gezellestraat

Formaat: 10M²

DIGITALE BUITENRECLAME

Niet te missen en altijd up to date

Digitale buitenreclame groeit. Bij Bereik zien we dat en onze adverteerders ervaren het. Gemeenten en adverteerders door heel Nederland maken de overstap naar het beste digitale product in de buitenreclame.

Draadloos, online en onbeperkt de mogelijkheid om te wisselen van content. Met de moderne mogelijkheden van onze digitale borden kunt u ongekend actueel zijn in uw communicatie.

 

Bereik biedt een modern product, volledig passend bij de wensen en eisen van een dynamische omgeving. Hoog tijd om zelf voor het nieuwe adverteren te kiezen. Zien wat u tot nu toe heeft gemist? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in en wij zorgen dat u volledig op de hoogte bent van de mogelijkheden.

Ontvang vrijblijvend informatie

over de advertentiemogelijkheden in Terneuzen