ZICHTBAAR
IN Terneuzen

Terneuzen – Binnenvaartweg 01

Locatie: Binnenvaartweg

Formaat: 10M²

Slider_HOME__0001_Terneuzen—Guido-Gezellestraat

Locatie: Guido Gezellestraat

Formaat: 10M²

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Terneuzen

In Terneuzen kunt u adverteren op twee digitale billboards van 10 m². De billboards zijn te vinden langs de Binnenvaartweg en de Guido Gazellestraat. Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen u graag meer!

Maak indruk
op groot formaat

De digitale billboards in Terneuzen staan op drukbezochte locaties. Hierdoor zijn het twee mooie locaties om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken!

 

Verhoog de attentiewaarde van uw reclamecampagne door gebruik te maken van full-colour foto’s of animaties. Wissel op ieder gewenst moment van boodschap. Pas zelf gemakkelijk uw boodschap aan via een online portal of laat dit doen door één van onze medewerkers. Opvallen is bij Bereik gegarandeerd!

 

✔       24/7 ZICHTBAAR, NIET TE BLOKKEN
✔       DIGITAAL MEDIUM MET IMPACT
✔       FLEXIBEL INZETBAAR
✔       MAKKELIJK INSPELEN OP ACTUALITEITEN
✔       DATA GEDREVEN ADVERTEREN MOGELIJK

 

De digitale billboards in Terneuzen zijn voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder tegenwoordig van een reclamescherm mag verlangen. Maakt u de uiting zelf? Dan betaalt u geen productiekosten. Anders helpt onze ontwerpservice uw graag verder.

 

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren u uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29 of vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Vraag hier uw informatie aan