ZICHTBAAR
IN Terneuzen

Terneuzen – Binnenvaartweg 01

Locatie: Binnenvaartweg

Formaat: 10M²

Slider_HOME__0001_Terneuzen—Guido-Gezellestraat

Locatie: Guido Gezellestraat

Formaat: 10M²

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Terneuzen

In de gemeente Terneuzen staan twee gloednieuwe digitale reclameschermen. Het is sinds oktober mogelijk om te adverteren op de 10M² led schermen aan de Binnenvaartweg en aan de Guido Gezellestraat. De schermen zijn digitaal en voorzien van de modernste mogelijkheden op het gebied van digitale buitenreclame. Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Vraag hierboven vrijblijvend informatie aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Maak indruk
op groot formaat

Digitale buitenreclame groeit. Bij Bereik zien we dat en onze adverteerders ervaren het. Gemeenten en adverteerders door heel Nederland maken de overstap naar het beste digitale product in de buitenreclame.

Draadloos, online en onbeperkt de mogelijkheid om te wisselen van content. Met de moderne mogelijkheden van onze digitale borden kunt u ongekend actueel zijn in uw communicatie.

 

Bereik biedt een modern product, volledig passend bij de wensen en eisen van een dynamische omgeving. Hoog tijd om zelf voor het nieuwe adverteren te kiezen. Zien wat u tot nu toe heeft gemist? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in en wij zorgen dat u volledig op de hoogte bent van de mogelijkheden.

Gegarandeerd
opvallen

Verhoog de attentiewaarde van uw campagne met full-colour foto’s of maak gebruik van animaties. U staat bij ons vrij om onbeperkt van advertentie te wisselen gedurende uw campagne. U kunt zelfs kiezen voor uw eigen beheer via ons webportaal. Opvallen gegarandeerd!

Maakt u de uiting zelf op? Dan betaalt u bij ons geen productiekosten.

Anders kan onze ontwerpservice uw advertentie opmaken.

Vraag hier uw informatie aan