Bereik Nu

we helpen je graag Digitaal gezien worden

Heb je een specifiek doel of een tijdelijke boodschap? Dan helpen wij je graag om het nu te bereiken en te promoten onder je doelgroep. Door de inzet van digitale buitenreclame kun jij je doel sneller én effectiever bereiken. Toon jouw boodschap op het juiste moment aan de vele passanten van een digitaal billboard op de locatie(s) die hiervoor het meest geschikt is.

Het ‘Bereik Nu’ pakket is ideaal voor ondernemers die voor een korte periode hun boodschap willen verkondigen aan een groot publiek. Denk aan tijdelijke aanbiedingen, acties, vacature promoties en evenementen. Maar ook aan de opening van je nieuwe kantoor, winkel of online shop. 

Kortstondig adverteren bij Bereik

Bij Bereik is het mogelijk om al vanaf één week zichtbaar te zijn op één of meerdere digitale billboards naar keuzen. Wekelijks bereiken alle 90 digitale billboards van Bereik ruim 17 miljoen passanten. Onze campagneweken lopen altijd van maandag tot en met zondag.

Door de hoge attentiewaarden zijn uitingen niet te missen. Reclamecampagnes worden telkens 6 seconden weergegeven. Bij 5.600 spots per week ben je iedere twee minuten minimaal een keer zichtbaar. Uiteraard is het mogelijk om het aantal spots per week te verhogen. Je profiteert van de kracht van herhaling.

24/7 zichtbaar, niet te blokken

digitaal medium met Impact

Geheel Flexibel inzetbaar

Data gedreven campagne mogelijk

Hoe bereik jij het nu?

Op welk digitaal billboard wil jij gezien worden? Ga na welke locatie(s) voor jouw onderneming interessant zijn, welke periode jij gezien wilt worden en welke boodschap je graag wilt verkondigen. Laat het ons weten, dan helpen wij je graag het nu te bereiken.

Ben je er nog niet helemaal uit? Dan denken we met je mee over de verschillende mogelijkheden die bij jou onderneming en doel passen. 

Toch liever langdurige zichtbaar zijn? Dan kun je met het ‘Bereik Meer’ pakket zeker uit de voeten.

Ook interessant