Zet billboards in voor meer zichtbaarheid tijdens uw culturele evenementen!

IMPACTVOL ADVERTEREN voor cultuur & evenementen

De cultuur en evenementen liefhebber kunnen we het beste omschrijven als actief, gepassioneerd en maatschappelijk betrokken. Voor hen gaat de wereld verder dan de voordeur en zij dragen kunst en cultuur een warm hart toe. Bereik maakt de digitale billboards graag toegankelijk voor elke branche en is daarmee interessant voor zowel de commerciële als non-commerciële sector. 

Ondersteunen met extra scherpe tarieven.

Omdat er erg veel vraag is vanuit deze markt, hebben wij besloten deze non-commerciële sector te ondersteunen met extra scherpe tarieven. 
Denk daarbij aan kortingen die oplopen tot wel 50%. 

Door op een digitaal billboard te adverteren bereik je de grote massa en informeer je jouw doelgroep óf vergroot je jouw merkbekendheid. Je doelgroep ziet in één ogenblik welke boodschap je wilt overbrengen. Door je reclame op een billboard van Bereik te plaatsen, weet je zeker dat je zichtbaar bent. Jouw doelgroep passeert je reclame vaak meerdere malen. Met billboard adverteren ben je niet te missen!

SPEEL DIRECT IN OP ACTUALITEITEN MET AANPASBARE BILLBOARD RECLAME

Met de digitale billboard reclame van Bereik kun je gemakkelijk en snel inspelen op actuele ontwikkelingen. Zo kun je bijvoorbeeld je reclame gemakkelijk aanpassen aan het weer, een themadag of een speciale actie. Dit kan je zelfs doen wanneer het jou uitkomt! Het is namelijk mogelijk toegang te krijgen tot ons online systeem ‘MijnBereik’ zodat je zelf het ontwerp op het digitale billboard kunt plaatsen. Met billboard reclame trek je pas echt de aandacht van voorbijgangers. Ideaal voor het promoten van een festival of een nieuwe tentoonstelling in het museum. 

WIL JIJ ZICHTBAAR ZIJN OP ONZE DIGITALE BILLBOARDS IN NEDERLAND?

Bereik maakt buitenreclame via digitale billboards graag toegankelijk voor elke ondernemer. Ben jij benieuwd wat billboard reclame voor jouw onderneming kan betekenen? We nemen graag de verschillende mogelijkheden met je door en kijken graag mee wat er het beste bij jouw onderneming én doelstellingen past. Neem snel contact met ons op en begin met billboard adverteren!

Ook interessant: