ZICHTBAAR
AAN DE A17

Roosendaal_A17__0002_A17-1

Locatie: Roosendaal - A17, Richting Designer Outlet Rosada

Formaat: 70M²

Roosendaal_A17__0000_A17-6

Locatie: Roosendaal - A17

Formaat: 70M²

Roosendaal_A17__0001_A17—Roosendaal-richting-Rosada-01

Locatie: Roosendaal - A17, Richting Moerdijk

Formaat: 70M²

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in A17-Roosendaal

A17 Roosendaal
Ter hoogte van Roosendaal is het mogelijk te adverteren op een dubbelzijdige digitale reclamemast van 70M². Gebruik van dit digitale scherm is beschikbaar voor een beperkt aantal bedrijven en instellingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Of vraag vrijblijvend informatie aan.

Altijd up-to-date
& niet te missen

Digitale buitenreclame groeit. Bij BEREIK zien we dat en onze adverteerders ervaren het. Gemeenten en adverteerders door heel Nederland maken de overstap naar het beste digitale product in de buitenreclame.
Draadloos, online en onbeperkt de mogelijkheid om te wisselen van content. Met de moderne mogelijkheden van onze digitale borden kunt u ongekend actueel zijn in uw communicatie.

 

Maak indruk op uw doelgroep op groot formaat.
BEREIK biedt een modern product, volledig passend bij de wensen en eisen van een dynamische omgeving. Hoog tijd om zelf voor het nieuwe adverteren te kiezen. Zien wat u tot nu toe heeft gemist? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in en wij zorgen dat u volledig op de hoogte bent van de mogelijkheden.

 Verhoog de attentiewaarde van uw campagne met full-colour foto’s of maak gebruik van animaties. U staat bij ons vrij om onbeperkt (binnen 5 minuten!) van advertentie te wisselen gedurende uw campagne. U kunt zelfs kiezen voor uw eigen beheer via ons webportaal. Opvallen gegarandeerd!

Vraag hier uw informatie aan