ZICHTBAAR
LANGS DE A17

Roosendaal_A17__0002_A17-1

Locatie: Roosendaal - A17, Richting Designer Outlet Rosada

Formaat: 70M²

Roosendaal_A17__0000_A17-6

Locatie: Roosendaal - A17

Formaat: 70M²

Roosendaal_A17__0001_A17—Roosendaal-richting-Rosada-01

Locatie: Roosendaal - A17, Richting Moerdijk

Formaat: 70M²

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden langs de A17-Roosendaal

Ter hoogte van Roosendaal is het mogelijk te adverteren op een dubbelzijdige digitale reclamemast van 70 m². Gebruik van dit digitale scherm is beschikbaar voor een beperkt aantal bedrijven en instellingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen u graag meer!

MAAK INDRUK
OP GROOT FORMAAT

De reclamemast langs de A17 heeft aan twee kanten digitale schermen van 70 m² waardoor boodschappen vanuit verschillende rijrichtingen worden gezien. Hierdoor bereikt u met uw reclameboodschap langs de A17 wekelijks een hoog aantal passanten.

 

Verhoog de attentiewaarde van uw reclamecampagne door gebruik te maken van full-colour foto’s of animaties. Wissel op ieder moment van boodschap. Pas zelf gemakkelijk uw boodschap aan via onze online portal of laat dit doen door één van onze medewerkers. Opvallen is bij Bereik gegarandeerd!

 

✔       24/7 ZICHTBAAR, NIET TE BLOKKEN
✔       DIGITAAL MEDIUM MET IMPACT
✔       FLEXIBEL INZETBAAR
✔       Makkelijk inspelen op actualiteiten
✔       DATA GEDREVEN ADVERTEREN MOGELIJK

 

De reclamemast langs de A17 is voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder tegenwoordig van een reclamescherm mag verlangen. Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren u uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29 of vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Vraag hier uw informatie aan