Zichtbaar Langs de A17

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden langs de A17 ter hoogte van Roosendaal

Wil jij je bereik vergroten door de inzet van snelwegreclame? Dat kan! Bereik beschikt namelijk over een dubbelzijdig digitaal billboard langs de A17 van maar liefst 70 m². De reclamemast bereikt 937.000 passanten per week ter hoogte van Roosendaal.

Zeg het groots

Het betreft een mooie locatie om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek middels snelwegreclame te bereiken. Wekelijks bereikt het dubbelzijdige digitale billboard langs de A17 zo’n 937.000 passanten die zowel richting Roosendaal als richting Rotterdam rijden.

Een advertentie langs de A17 wordt per zijde minimaal 5.600 keer per week getoond en komt per loop 6 seconden voorbij. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming en profiteer je van de kracht van herhaling. Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per week zichtbaar te zijn. Het dubbelzijdige digitale billboard langs de A17 ter hoogte van Roosendaal is voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder  van een reclamescherm mag verlangen.

Naast deze digitale reclamemast langs de A17, beschikt Bereik ook nog over zes digitale billboards van 8 m² binnen de gemeenten Roosendaal.
Lees hier meer.

Een goed ontwerp, daar helpen we graag bij

Heb je geen grafisch vormgever in huis of maak je graag gebruik van onze ervaring? Kies dan voor de ontwerpservice van Bereik. Zo maken we samen doeltreffend beeldmateriaal, in lijn met jouw marketing- en communicatiedoelstellingen.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je reclame-uiting te ontwerpen. Check hiervoor onze aanleverspecificaties

Locatie informatie op een rij

 
  • Provincie: Noord-Brabant
  • 937.000 passanten per week langs de A17
  • Dubbelzijdige Reclamemast
  • Twee digitale billboards van 70 m²
  • Scherm locaties:
    • A17 richting Rotterdam
    • A17 richting Roosendaal

We helpen je graag gezien worden

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo