Bereik je doelgroep met snelwegreclame

Impactvol adverteren langs de snelweg met Digitale buitenreclame 

Ben je op zoek naar een manier om jouw potentiële doelgroep te bereiken? Wil je dit doen door te adverteren op digitale billboards? Dan is snelwegreclame een juiste optie voor jou. Met reclame langs de weg ben je namelijk verzekerd van veel voorbijgangers, waardoor jouw boodschap aan veel mensen wordt getoond. Je bepaalt zelf welke campagne je plaatst op de reclameborden langs de weg en hoe vaak deze wisselt. Wil je jouw bereik vergroten? Lees dan snel verder en ontdek de voordelen van digitale snelwegreclame van Bereik.

DE VOORDELEN VAN RECLAME LANGS DE WEG

Met reclame langs de weg ben je voorzien van veel voordelen. Onderzoek wijst namelijk uit dat er dagelijks 4 miljoen mensen in de ochtend- of avondspits rijden die de digitale reclame kunnen zien. Er is een grote kans dat ook jouw potentiële doelgroep hiertussen zit. Daarnaast ben je ’s nachts zichtbaar, omdat de reclameborden langs de weg zijn verlicht. Bovendien heb je een grotere attentiewaarde en wanneer je gebruik maakt van een geanimeerde uiting wordt de attentiewaarde zelfs nóg meer vergroot. Snelwegreclame is zeer flexibel, omdat je boodschap op elk moment kan worden aangepast. Hierdoor kun je inspelen of eventuele trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op jouw manier van adverteren langs de snelweg.

SNELWEGRECLAME: EEN DUURZAAM ALTERNATIEF VOOR ADVERTEREN

Wanneer je gebruik maakt van snelwegreclame profiteer je van meerdere voordelen. Adverteren langs de weg is niet alleen een effectief middel om jouw doelgroep te bereiken. Snelwegreclame is namelijk ook nog eens een duurzame manier van adverteren, omdat je geen print- en drukkosten maakt. De LED-lampen die deel uitmaken van de digitale snelwegreclame gaan lang mee en zijn aangepast op de omgeving. Hierdoor wordt er minder overlast veroorzaakt voor autobestuurders en omwonenden. Hiermee draag jij je steentje bij aan duurzame manier van ondernemen. Digitale snelwegreclame langs de weg is dus niet alleen heel effectief, máár ook nog eens duurzamer!

DIGITALE SNELWEGRECLAME: PERSONALISEER JOUW CAMPAGNE TOT IN DE PUNTJES

Wanneer je jouw doelgroep effectief wilt bereiken, moet je boodschap op een persoonlijke manier worden gecreëerd. Je weet immers welke boodschap jouw doelgroep het best aanspreekt. Om deze reden bieden wij je de mogelijkheid om je eigen snelwegreclame te creëren of deze te laten maken door Bereik. Digitale snelwegreclame op maat noemen we dat. Dit kan worden gedaan via onze ontwerpservice die zich specialiseert in het maken van ontwerpen voor adverteren langs de weg. Jouw boodschap laten opvallen, dat is waar wij in excelleren. Wij maken de reclame-uiting die past bij jouw huisstijl, doel en boodschap. Wanneer je akkoord bent kun je deze zelf plaatsen op de digitale billboards of dit overlaten aan één van onze medewerkers. Zo kun je in snel beginnen met effectief adverteren langs de weg.

MAAK IMPACT MET DIGITALE RECLAMEBORDEN LANGS DE WEG

Wil je jouw bereik vergroten en je doelgroep op effectieve wijze bereiken? Doe dit dan met snelwegreclame bij Bereik. Je potentiële doelgroep is elke dag te vinden op de snelweg en hier kun jij je voordeel uithalen. Via Bereik kun je op diverse locaties reclame langs de weg maken. Onze schermen staan langs de:

 

●       A4

●       A20

●       A15

●       A44

●       A17

●       N307

 

Profiteer van eerder genoemde voordelen en maak gebruik van snelwegreclame. Ben jij benieuwd geworden naar de adverteer mogelijkheden en de snelwegreclame kosten? Bekijk dan hier al onze locaties of neem contact met ons op. Met digitale snelwegreclame van Bereik maak je écht impact!

Ook interessant: