Bereik je doelgroep met snelwegreclame

Maak impact met Digitale buitenreclame 

Ben je op zoek naar een manier om jouw potentiële doelgroep te bereiken? Wil je dit doen door te adverteren op digitale billboards? Dan is snelwegreclame een juiste optie voor jou. Met snelwegreclame ben je namelijk verzekerd van veel voorbijgangers, waardoor jouw boodschap aan veel mensen wordt getoond. Je bepaalt  zelf welke campagne je plaatst en hoe vaak deze wisselt. Wil je jouw bereik vergroten? Lees dan snel verder en ontdek de voordelen van snelwegreclame.

Met snelwegreclame ben je voorzien van veel voordelen. Onderzoek wijst namelijk uit dat er dagelijks 4 miljoen mensen in de ochtend- of avondspits rijden. Er is een grote kans dat jouw potentiële doelgroep hierbij zit. Daarnaast ben je ’s nachts zichtbaar, omdat de reclameborden langs de snelweg zijn verlicht. Bovendien heb je een grotere attentiewaarde en wanneer je gebruik maakt van een geanimeerde uiting wordt de attentiewaarde zelfs nóg meer vergroot. Snelwegreclame is zeer flexibel, omdat je boodschap op elk moment kan worden aangepast. Hierdoor kun je inspelen of eventuele trends en ontwikkelingen.

Duurzaam alternatief

Wanneer je gebruikt maakt van snelwegreclame profiteer je van meerdere voordelen. Deze vorm van reclame is niet alleen een effectief middel om jouw doelgroep te bereiken. Snelwegreclame is namelijk ook een duurzame manier van adverteren, omdat je geen print- en drukkosten maakt. De LED-lampen gaan lang mee en zijn aangepast op de omgeving.  Hierdoor wordt er minder overlast veroorzaakt voor autobestuurders en omwonenden. Hiermee draagt jij je steentje bij aan duurzame manier van ondernemen.

Campagne personaliseren

Wanneer je jouw doelgroep effectief wilt bereiken, moet je boodschap op een persoonlijke manier worden gecreëerd: je weet immers welke boodschap jouw doelgroep het best aanspreekt. Om deze reden bieden wij je de mogelijkheid om je eigen ontwerp te creëren of deze te laten maken door Bereik. Dit kan worden gedaan via onze ontwerpservice. Wij maken de reclame-uiting die past bij jouw huisstijl, doel en boodschap. Wanneer je akkoord bent kun je deze zelf plaatsen op de digitale billboards of dit overlaten aan één van onze medewerkers.

Maak impact met digitale snelwegreclame

Wil jij jouw bereik vergroten en je doelgroep op effectieve wijze bereiken? Doe dit dan met snelwegreclame bij Bereik. Je potentiële doelgroep is elke dag te vinden op de snelweg en hier kun jij je voordeel uit halen. Profiteer daarom van de bovenstaande voordelen en maak gebruik van snelwegreclame! Bekijk hieronder de locaties of neem contact met ons op

Ook interessant: