Snelwegreclame

snelwegreclame

 

Bereik uw doelgroep met snelwegreclame!

Bent u op zoek naar een manier om uw potentiële doelgroep te bereiken? Wilt u dit doen door te adverteren op billboards? Dan is snelwegreclame de juiste optie voor u. Met snelwegreclame bent u namelijk verzekerd van veel voorbijgangers, waardoor uw boodschap aan meer mensen wordt getoond. Met snelwegreclame bent u zichtbaar aanwezig en kunt u effectief inspelen op kansen. U bepaalt namelijk zelf welke campagne u plaatst en hoe vaak deze wisselt. Wilt u uw bereik vergroten? Lees dan snel verder en ontdek de voordelen van snelwegreclame!

 

Voordelen van snelwegreclame

Met snelwegreclame bent u voorzien van veel voordelen. Onderzoek wijst namelijk uit dat er dagelijks 4 miljoen mensen rijden in de ochtend- of avondspits. Er is een grote kans dat uw potentiële doelgroep hierbij zit. Daarnaast bent u ’s nachts zichtbaar, omdat de reclameborden langs de snelweg zijn verlicht. Bovendien heeft u een grotere attentiewaarde en wanneer u gebruik maakt van een geanimeerde uiting wordt uw attentiewaarde zelfs nóg meer vergroot. Ook is snelwegreclame zeer flexibel, omdat uw boodschap op elk moment kan worden aangepast. Hierdoor kunt u inspelen of eventuele trends en ontwikkelingen die wellicht winstgevend voor u zou kunnen zijn.

 

 

Offerte aanvragen >

 

 

Duurzaam alternatief

Wanneer u gebruikt maakt van snelwegreclame profiteert u van meerdere voordelen. Deze vorm van reclame is niet alleen een effectief middel om uw doelgroep te bereiken. Snelwegreclame is namelijk ook een duurzame manier van adverteren, omdat u geen print- en drukkosten maakt. De LED-lampen gaan lang mee en zijn aangepast op de omgeving.  Hierdoor wordt er minder overlast veroorzaakt voor autobestuurders en omwonenden. Hiermee draagt u uw steentje bij aan duurzame manier van ondernemen.

 

Uw campagne personaliseren

Wanneer u uw doelgroep effectief wilt bereiken, moet uw boodschap op een persoonlijke manier worden gecreëerd: u weet immers welke boodschap uw doelgroep het best aanspreekt. Om deze reden bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen ontwerp te creëren en bestellen. Dit kan worden gedaan via het bestelformulier, nadat u uw contractnummer heeft ingevuld. Vervolgens kunt u uw conceptmateriaal verzenden naar ontwerp@bereik.nl, waarna er contact met u wordt opgenomen om de doelen en uw overige wensen van de campagne te bespreken. Wij hebben een eigen ontwerpteam die aan de slag gaat met uw conceptmateriaal. Binnen twee dagen krijgt u een gepersonaliseerd ontwerp naar u toegestuurd, waarna wij samen met u nagaan in hoeverre en wijzigingen moeten worden doorgevoerd. Na dit proces wordt de definitieve versie van uw uiting opgemaakt. Wanneer u tevreden bent gaan wij over tot plaatsen van uw advertentie. Binnen vijf minuten kan uw reclame al worden getoond langs de snelweg!

 

Maakt u al gebruik van snelwegreclame?

Wilt u uw bereik vergroten en uw doelgroep op effectieve wijze bereiken? Doe dit dan met snelwegreclame bij Bereik. Uw potentiële doelgroep is elke dag te vinden op de snelweg en hier kunt u uw voordeel uit halen. Profiteer daarom van de bovenstaande voordelen en maak gebruik van snelwegreclame!