Bereik Media

we helpen je graag Digitaal gezien worden

Wil jij je onderneming groots onder de aandacht brengen? Om snel grote en relevante doelgroepen te bereiken, is het digitale buitenreclame netwerk van Bereik meer dan geschikt. Met de inzet van onze digitale billboards vergroot je de bereikwijdte en breng je de marketing- en communicatiedoelstellingen sneller dichterbij.

Door gebruik te maken van ons ‘Bereik Media’ pakket ben je snel en gemakkelijk in één keer zichtbaar op een groot aantal digitale billboards. De billboards zijn een goede toevoeging op je mediamix. Je verhoogt je opportunity to see en je bent zichtbaar op locaties waar jouw doelgroep actief is.

Landelijke zichtbaarheid

Wekelijks bereiken de 95 digitale billboards van Bereik ruim 17 miljoen passanten. Door de hoge attentiewaarden zijn uitingen niet te missen. Reclamecampagnes worden telkens 6 seconden weergegeven. Bij 5.600 spots per week ben je iedere twee minuten minimaal een keer zichtbaar. Onze campagneweken lopen van maandag tot en met zondag. Wil jij langdurig zichtbaar zijn op drukbezochte locaties? Dan loopt deze automatisch door aan de hand van jouw overeenkomst en heb je hier geen omkijken naar.

Uiteraard is het mogelijk om het aantal spots per week te verhogen. Je profiteert van de kracht van herhaling.

24/7 zichtbaar, niet te blokken

digitaal medium met Impact

Geheel Flexibel inzetbaar

Data gedreven campagne mogelijk

Het 'Bereik Media' pakket

Wil je weten via welke digitale billboards jij je doelgroep kunt bereiken? Bekijk dan ons overzicht aan locaties. Het is mogelijk om je bereikwijdte te vergroten door een deel van het netwerk in te zetten. Je kunt ook kiezen voor landelijke zichtbaarheid door gebruik te maken van het gehele netwerk van Bereik dat zich uitstrekt van Hoorn tot Terneuzen en van Wassenaar tot Breda. 

Er gaat niets buiten Bereik

Wil jij meer bereiken en je onderneming groots onder de aandacht brengen? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden die aansluiten bij jouw onderneming en doelstellingen.  Wij zijn onder andere te bereiken via: 010-503 00 29 en info@bereik.nl.

Wil je liever langdurig of kortstondig op een kleinere schaal je doelgroep bereiken en je boodschap verkondigen? Dan kun je met het ‘Bereik Meer’ of het ‘Bereik Nu’ pakket zeker uit de voeten.

Ook interessant