Over Bereik

WIE WE ZIJN

 

We helpen je graag gezien worden. Wil jij meer zichtbaarheid binnen jouw verzorgingsgebied, acties promoten of je naamsbekendheid vergroten? Bereik helpt jou met het behalen van je marketing- en communicatie doelstellingen. We brengen jouw boodschap onder de aandacht op groot formaat.

 

Bereik is in 2014 opgericht om de jonge markt van digitale buitenreclame te veroveren. Sinds die tijd hebben we niet stil gezeten. Momenteel beschikt Bereik over ruim 85 digitale billboards op toplocaties.

Bereik blijft zich ontwikkelen om het onderste uit de kan te halen. Klanten helpen met een hoger bereik en meer zichtbaarheid is waar wij voor gaan. We hechten waarden aan persoonlijk contact met onze klanten zodat we samen tot het beste resultaat kunnen komen. Door onze flexibiliteit, klantgerichtheid en ondersteuning in het proces zijn vele bedrijven je al voorgegaan en hebben zij veel bereikt door middel van digitale buitenreclame.

 

Onze medewerkers staan voor je klaar om je te ondersteunen bij het gehele proces. Van het advies over de keuze van een digitaal billboard op een bepaalde locatie tot het volledig uit handen nemen van de digitale buitenreclame campagne. Samen bereiken we jouw doelgroep!

 

Meer informatie? Kom in contact of vraag meteen een offerte op!