Over Bereik

WIE WE ZIJN

 

Bedrijven en instellingen zijn gebaat bij een goede zichtbaarheid in hun verzorgingsgebied. In het veranderende medialandschap zijn zij op zoek naar effectieve manieren om indruk te maken op hun doelgroep. Digitale reclameschermen vervullen deze behoefte door boodschappen op groot formaat onder de aandacht te brengen.

 

In 2014 werd de onderneming Bereik opgericht om de jonge markt van digitale buitenreclame te veroveren. Sinds die tijd hebben we niet stil gezeten. Momenteel beschikt Bereik over ruim 80 digitale billboards op toplocaties.

 

Bereik blijft zich ontwikkelen om voor haar klanten het onderste uit de kan te halen. Klanten helpen met het bereiken van hun marketing- en communicatiedoelstellingen is waar wij voor gaan. We hechten waarden aan persoonlijk contact met onze klanten zodat we samen tot het beste resultaat kunnen komen.

 

Door onze flexibiliteit, klantgerichtheid en ondersteuning in het proces hebben reeds honderden bedrijven gekozen voor het creëren van zichtbaarheid door middel van digitale buitenreclame. Onze medewerkers staan klaar om onze klanten te ondersteunen bij het gehele proces. Van het advies over de keuze van een digitaal billboard op een bepaalde locatie tot het volledig uit handen nemen van de digitale buitenreclame campagne. Samen bereiken we jouw doelgroep!

 

WAT WE DOEN

Meer informatie? Kom in contact of vraag meteen een offerte op!