Over Bereik

WIE WE ZIJN

Bereik is dé partij voor Digital out of Home. Wij leveren reclameruimte op digitale, duurzame LED-billboards langs drukbezochte wegen. Onze jarenlange ervaring in de buitenreclame, de wensen van gemeenten en adverteerders en de huidige mogelijkheden qua technologie zijn bij elkaar gebracht binnen Bereik. Op dit moment beschikken we over ruim 80 billboards op toplocaties.

 

We waren er vroeg bij met digitale reclameborden, maar we zitten niet stil. We blijven uitbreiden en innoveren om u de beste service en dienst te leveren. Zo wordt de lichtintensiteit van onze LED borden aangepast naar de omgeving om overlast voor verkeer en omwonenden te voorkomen en vervullen we een maatschappelijke rol voor gemeentes. Zo kunnen zij in noodgevallen onmiddellijk een Amber alert of noodmelding plaatsen die te zien is op onze schermen. Daarnaast kunnen adverteerders een eigen advertentie uploaden, inplannen en aanpassen zodat dit altijd naar uw wens is. Geen graphic designer in de buurt? Dan kunt u gebruik maken van onze ontwerpservice.

 

Wij hechten waarde aan persoonlijk contact waarbij we graag sparren over de beste mogelijkheden voor uw bedrijf. Door onze flexibiliteit, klantgerichtheid en ondersteuning in het proces hebben reeds honderden bedrijven gekozen voor het creëren van zichtbaarheid door middel van digitaal adverteren. Onze medewerkers staan klaar om u te ondersteunen bij het gehele proces.

 

Bereik is de partij om uw zichtbaarheid te vergroten. In samenwerking met gemeentes staan op verschillende locaties goedzichtbare digitale billboards. Het betreffen strategische locaties waarmee we uw boodschap bij een breed publiek aan de man kunnen brengen.

 

WAT WE DOEN

Meer informatie? Kom in contact of vraag meteen een offerte op!