Zichtbaar Langs de A15

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden langs de A15

Wil jij je bereik vergroten door de inzet van snelwegreclame? Dat kan! Bereik beschikt namelijk over een digitaal billboard langs de A15 van maar liefst 80 m². De reclamemast bereikt 806.400 passanten ter hoogte van Hardinxveld-Giessendam.

Zeg het Groots

Het betreft een mooie locatie om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wekelijks bereikt het digitale billboard langs de A15 806.400 passanten in de rijrichting Gorinchem.

Een advertentie langs de A15 wordt minimaal 5.600 keer per week getoond en komt per loop 6 seconden voorbij. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming en profiteer je van de kracht van herhaling. Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per week zichtbaar te zijn.

WAAROM SNELWEGRECLAME OP DE A15

Voor snelwegreclame is de A15 ideaal: veel mensen nemen dagelijks deze route. Met de inzet van digitale buitenreclame langs de snelweg maak je gebruik van de kracht van herhaling. Hoe vaker ze jouw communicatie-uiting zien, des te beter hij blijft hangen.

Bang dat mensen jouw reclame over het hoofd zien? Op de A15 is dat zeker niet nodig. Een geluk bij een ongeluk: mensen staan er relatief vaak in de file. Niet leuk natuurlijk, maar zo zien ze wel sneller de snelwegreclame langs de A15 staan. Adverteren langs de A15 is het afgelopen jaar dan ook steeds populairder geworden. Merken begrijpen de toegenomen effectiviteit en doen hier hun voordeel mee. 

Een goed ontwerp, daar helpen we graag bij

Wie maakt jouw reclame-uiting? Heb je geen grafisch vormgever in huis of maak je graag gebruik van onze ervaring? Kies dan voor de ontwerpservice van Bereik. Zo maken we samen doeltreffend beeldmateriaal, in lijn met jouw marketing- en communicatiedoelstellingen.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je reclame-uiting te ontwerpen. Check hiervoor onze aanleverspecificaties

Locatie informatie op een rij

 
  • Provincie: Zuid-Holland
  • 806.400 passanten per week langs de A15
  • Digitale reclame-mast van 80 m²
  • Scherm locaties:
    • Snelweg A15 te Hardinxveld-Giessendam

We helpen je graag gezien worden

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo