ZICHTBAAR
AAN DE A15

A-15_0000_A-15—Hardinxveld-Giessendam-02

Locatie: A15 Hardinxveld-Giessendam

Digitale reclamemast formaat 80M²

A-15_0000_A-15—Hardinxveld-Giessendam-02

Wilt u meer informatie ontvangen
Laat dan uw gegevens achter.

Informeer mij

A-15_0001_A-15—Hardinxveld-Giessendam-01

Locatie: A15 Hardinxveld-Giessendam

Digitale reclamemast formaat 80M²

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Hardinxveld-Giessendam

A15 Hardinxveld-Giessendam
Ter hoogte van Hardinxveld-Giessendam (afslag 25, Sliedrecht Oost) kunt u op groot formaat (80M²) indruk maken op uw doelgroep. De nieuwe digitale reclamemast is beschikbaar voor een beperkt aantal bedrijven en instellingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat dan uw gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact met u op.

Altijd up-to-date
& niet te missen

Digitale buitenreclame groeit. Bij BEREIK zien we dat en onze adverteerders ervaren het. Gemeenten en adverteerders door heel Nederland maken de overstap naar het beste digitale product in de buitenreclame.

Samen met gemeenten worden de optimale locaties gekozen met zoveel mogelijk publiek. Nadat BEREIK de borden heeft geplaatst, krijgt de gemeente zelf de controle. Draadloos, online en onbeperkt de mogelijkheid om te communiceren.

Het beste medium voor gemeenten en adverteerders binnen de eigen regio. BEREIK biedt een modern product, volledig passend bij de wensen en eisen van een dynamische omgeving. Hoog tijd om zelf het nieuwe adverteren te kiezen. Zien wat u tot nu toe heeft gemist? Dan klikt u hier.

Vraag hier uw informatie aan