ZICHTBAAR
AAN DE A15

A-15_0000_A-15—Hardinxveld-Giessendam-02

Locatie: A15 Hardinxveld-Giessendam

Digitale reclamemast formaat 80M²

A-15_0001_A-15—Hardinxveld-Giessendam-01

Locatie: A15 Hardinxveld-Giessendam

Digitale reclamemast formaat 80M²

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Hardinxveld-Giessendam

Ter hoogte van Hardinxveld-Giessendam (afslag 25, Sliedrecht Oost) kunt u op groot formaat (80 m²) indruk maken op uw doelgroep. De nieuwe digitale reclamemast is beschikbaar voor een beperkt aantal bedrijven en instellingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen u er graag over!

MAAK INDRUK
OP GROOT FORMAAT

De reclamemast langs de A15 heeft een digitaal schermen 80 m². Met een reclameboodschap langs de A15 bereikt u 1.464.000 passanten per week, rijrichting Gorinchem.

 

Verhoog de attentiewaarde van uw reclamecampagne door gebruik te maken van full-colour foto’s of animaties. Wissel op ieder moment van boodschap. Pas zelf gemakkelijk uw boodschap aan via onze online portal of laat dit doen door één van onze medewerkers. Opvallen is bij Bereik gegarandeerd!

 

✔       24/7 ZICHTBAAR, NIET TE BLOKKEN
✔       DIGITAAL MEDIUM MET IMPACT
✔       FLEXIBEL INZETBAAR
✔       DATA GEDREVEN ADVERTEREN MOGELIJK

 

Het reclamemast langs de A15 is voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder tegenwoordig van een reclamescherm mag verlangen. Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren u uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29 of vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Vraag hier uw informatie aan