Zichtbaar Langs de A15

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden langs de A15

Wil jij je bereik vergroten door de inzet van snelwegreclame? Dat kan! Bereik beschikt namelijk over een digitaal billboard langs de A15 van maar liefst 80 m². De reclamemast bereikt wekelijks 806.400 passanten ter hoogte van Hardinxveld-Giessendam.

Zeg het Groots

Het betreft een mooie locatie om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wekelijks bereikt het digitale billboard langs de A15, 806.400 passanten in de rijrichting naar Gorinchem.

Een advertentie langs de A15 wordt minimaal 5.600 keer per week getoond en komt per loop 6 seconden voorbij. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming en profiteer je van de kracht van herhaling. Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per week zichtbaar te zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op om hier meer informatie over te ontvangen.

WAAROM SNELWEGRECLAME OP DE A15

Voor snelwegreclame is de A15 ideaal: een groot aantal mensen legt dagelijks deze route af. Met de inzet van digitale buitenreclame langs de snelweg maak je gebruik van de kracht van herhaling. Hoe vaker ze jouw communicatie-uiting zien, des te beter hij blijft hangen.

Bang dat mensen jouw reclame over het hoofd zien? Op de A15 is dat zeker niet nodig. Een geluk bij een ongeluk: mensen staan relatief vaak in de file op deze snelweg. Niet leuk natuurlijk, maar zo heeft de passant nog langer de tijd om bewust naar jouw advertentie te kijken. Adverteren langs de A15 is het afgelopen jaar dan ook steeds populairder geworden. Merken en organisaties begrijpen de toegenomen effectiviteit en doen hier hun voordeel mee.

Een goed ontwerp, daar helpen we graag bij

Heb je geen grafisch vormgever in huis maar wil je wel graag adverteren op deze reclame-mast? Kies dan voor de ontwerpservice van Bereik. Zo maken we samen doeltreffend beeldmateriaal, in lijn met jouw marketing- en communicatiedoelstellingen.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je reclame-uiting te ontwerpen. Check hiervoor onze aanleverspecificaties

Locatie informatie op een rij

 
  • Provincie: Zuid-Holland
  • 806.400 passanten per week langs de A15
  • Digitale reclame-mast van 80 m²
  • Scherm locaties:
    • Snelweg A15 te Hardinxveld-Giessendam

We helpen je graag gezien worden

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo