Vergroot je bereik met digital out of home reclame

Impactvol adverteren met digital 

out of home 

Wil jij meer klanten werven? Zoek je naar een effectieve manier om je bereik te vergroten? Dan is digital out of home reclame dé oplossing. De meeste out of home reclame (of buitenreclame) is er namelijk op gericht om meer naamsbekendheid te genereren of een bepaalde campagne beter onder de aandacht van jouw doelgroep te brengen. Met digital out of home reclame kun je op een effectieve manier een grote groep mensen bereiken in een mum van tijd. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder.

WAT IS OUT OF HOME RECLAME?

Onder out of home reclame vallen alle reclame-uitingen die een klant buitenshuis kan tegenkomen. Bij out of home marketing gaat het vaak om plaatsen die in de openbare ruimte zichtbaar zijn vanaf de openbare weg of waar veel voorbijgangers zijn. Kortom, out of home advertising is een van de meest ideale manieren om veel potentiële klanten te bereiken.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DIGITAL OUT OF HOME RECLAME?

In een tijdperk waar de effectiviteit van traditionele media afneemt, blijft digital out of home reclame overeind staan. Ondanks dat mensen een druk leven hebben, komt iedereen toch een keer buiten. Ze gaan naar school, werk of naar de supermarkt toe en door de routes die ze afleggen, komen ze regelmatig in aanraking met diverse out of home reclame. Dit is dan ook de kracht van digital out of home reclame en precies de reden waarom deze vorm van buitenreclame zo een krachtig middel is. De voordelen van digital out of home reclame lichten wij hieronder graag even toe.

DIGITAL OUT OF HOME: OP ÉLK MOMENT ZICHTBAAR

Digital out of home reclame kan 24/7 worden uitgezonden. Het maakt dus niet uit of het ’s nachts, ’s ochtends of ’s avonds is, deze vorm van out of home advertising is namelijk áltijd zichtbaar. Dit is vooral ideaal wanneer je mikt op een goede top of mind awareness bij jouw doelgroep. Ook versterkt out of home reclame de inzet van andere media. Het zit namelijk zo dat out of home reclame in combinatie met andere media, zoals social media, ervoor kan zorgen dat er nog meer mensen praten over jouw campagne én dat is natuurlijk wat je wilt bereiken.

OUT OF HOME RECLAME ZORGT VOOR BLIJVENDE INDRUKKEN

Wanneer een boodschap op het juiste moment én op een strategische plek wordt geplaatst, is de kans aanzienlijk groter dat dit zorgt voor een blijvende indruk. Out of home reclame van Bereik is daar ideaal voor. Door de perfecte timing en strategische plaatsen die worden gebruikt voor out of home advertising zorg jij voor échte impact. Erg handig als jij jouw bedrijf een betere plaatsing wilt geven in het hoofd van je potentiële doelgroep. Deze associaties zorgen er namelijk voor dat jouw boodschap sterk blijft hangen in het kader van top of mind awareness.

OUT OF HOME ADVERTISING IS MOGELIJK IN VERSCHILLENDE VORMEN

Enkele voorbeelden van out of home advertising zijn digitale reclameborden binnen gemeenten, abri’s, digitale billboards langs de snelweg en bijvoorbeeld uithangborden van winkels. Ook zijn reclame-uitingen op stations en luchthavens zeer efficiënt om een grote groep te bereiken.. Deze vormen van digital advertising zijn vooral handig omdat hier dagelijks veel mensen langs komen en hun aandacht wordt getrokken door het reclameobject. In deze situaties is het erg aannemelijk dat de boodschap aandachtig wordt gelezen én onthouden.

OUT OF HOME MARKETING: ONMISBAAR IN DE MARKETINGSTRATEGIE

Out of home reclame werd een lange tijd beschouwd als ‘voor erbij’ en niet als iets primairs. Dit is inmiddels een achterhaald idee, want diverse onderzoeken tonen aan dat wanneer online campagnes worden gecombineerd met out of home marketing er méér verkopen worden gerealiseerd. Alleen al bij het moment van plaatsen is er berekend dat er 1,8% meer verkopen plaatsvinden. Na enkele weken is dit zelfs 3,5% meer! Out of home marketing is dus ideaal wanneer u op zoek bent naar meer conversies in uw marketingstrategie.

MAAK IMPACT MET DIGITAL OUT OF HOME

Wil jij jouw bereik vergroten en ben je hiervoor op zoek naar dé perfecte oplossing? Dan is digital out of home reclame de beste oplossing om jouw campagne naar een hoger niveau te brengen. Wil je gebruik maken van out of home reclame? Doe dit dan met Bereik! Bekijk hier onze locaties of neem contact met ons op.

Ook interessant: