VERGROOT JE BEREIK MET DIGITAL OUT OF HOME ADVERTISING / RECLAME

Impactvol adverteren met digital 

out of home 

Wil jij meer klanten werven? Zoek je naar een effectieve manier om je bereik te vergroten? Dan is digital out of home advertising / reclame de oplossing. De meeste out of home advertising (of buitenreclame) is erop gericht om meer naamsbekendheid te genereren of een bepaalde campagne beter onder de aandacht van jouw doelgroep te brengen. Met digital out of home advertising / reclame kun je op een effectieve manier een grote groep mensen bereiken in een mum van tijd. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder op deze pagina.

WAT IS OUT OF HOME RECLAME?

Onder out of home advertising vallen alle reclame-uitingen die een (potentiële) klant buitenshuis kan tegenkomen. Bij out of home marketing gaat het vaak om plaatsen die in de openbare ruimte zichtbaar zijn vanaf de openbare weg of waar veel passanten zijn. Kortom: out of home advertising is één van de meest ideale manieren om veel potentiële klanten te bereiken.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DIGITAL OUT OF HOME RECLAME?

In een tijdperk waar de effectiviteit van traditionele media afneemt, blijft digital out of home advertising / reclame overeind staan. Ondanks dat mensen een druk leven hebben, komt iedereen toch een keer buiten. Ze gaan naar school, werk of naar de supermarkt toe en door de routes die ze afleggen, komen ze regelmatig in aanraking met diverse out of home reclame. Dit is dan ook de kracht van digital out of home reclame en precies de reden waarom deze vorm van advertising zo een krachtig middel is. De voordelen van digital out of home reclame lichten wij hieronder graag even toe.

DIGITAL OUT OF HOME: OP ÉLK MOMENT ZICHTBAAR

Digital out of home advertising kan 24/7 worden uitgezonden. Het maakt dus niet uit of het ‘s nachts, ‘s ochtends of s’ avonds is, deze vorm van out of home reclame is namelijk altijd zichtbaar. Dit is vooral ideaal wanneer je focust op een goede top of mind awareness bij jouw doelgroep. Ook versterkt out of home reclame de inzet van andere media. Out of home reclame in combinatie met andere media, zoals bijvoorbeeld social media, kan ervoor zorgen dat nog meer mensen praten over jouw campagne en dat is natuurlijk wat je wilt bereiken. Meer weten over hoe je maximale aandacht trekt? Lees dan over de inzet van mediamix.

OUT OF HOME RECLAME ZORGT VOOR BLIJVENDE INDRUKKEN

Wanneer een boodschap op het juiste moment en op een strategische plek wordt geplaatst, is de kans groter dat dit zorgt voor een blijvende indruk. Out of home advertising van Bereik is daar ideaal voor. Door de perfecte timing en strategische plaatsen die worden gebruikt bij out of home reclame zorg jij voor echte impact! Erg handig als jij jouw bedrijf een betere plaatsing wilt geven in het straatbeeld.

OUT OF HOME ADVERTISING IN VERSCHILLENDE VORMEN

Enkele voorbeelden van out of home advertising zijn digitale reclameborden binnen gemeenten, abri’s, digitale billboards langs de snelweg en bijvoorbeeld uithangborden van winkels. Ook zijn reclame-uitingen op stations en luchthavens zeer efficiënt om een grote groep te bereiken. Deze vormen van digital advertising zijn vooral handig omdat hier dagelijks veel mensen langs komen en hun aandacht wordt getrokken door het reclameobject. In deze situaties is het erg aannemelijk dat de boodschap aandachtig wordt gelezen én onthouden.

OUT OF HOME MARKETING: ONMISBAAR IN DE MARKETINGSTRATEGIE

Out of home reclame werd een lange tijd beschouwd als ‘voor erbij’ en niet als iets primairs. Dit is inmiddels een achterhaald idee, want diverse onderzoeken tonen aan dat wanneer online campagnes worden gecombineerd met out of home marketing er méér verkopen worden gerealiseerd. Alleen al bij het moment van plaatsen is er berekend dat er 1,8% meer verkopen plaatsvinden. Na enkele weken is dit zelfs 3,5% meer! Out of home marketing is dus ideaal wanneer u op zoek bent naar meer conversies in uw marketingstrategie.

MAAK IMPACT MET DIGITAL OUT OF HOME

Wil jij ook jouw bereik vergroten en ben je hiervoor op zoek naar de beste oplossing? Dan is digital out of home reclame dé perfecte manier om jouw campagne naar een hoger niveau te tillen. Met digital out of home reclame van Bereik ben je weer een stap dichter bij het behalen van jouw doelstellingen. Bekijk hier onze out of home advertising locaties om te kijken welke geschikt is voor jou óf neem contact met ons op. We denken namelijk graag met je mee!

Ook interessant:

Meest gestelde vragen:

Onder out of home advertising vallen alle reclame-uitingen die je buiten tegen kunt komen. Denk hierbij aan alle mogelijke vormen van buitenreclame, zoals bijvoorbeeld reclameborden langs de snelweg of abri’s in bushokjes.

Out of home is een kanaal dat adverteerders helpt om grote groepen mensen te bereiken in een openbare ruimte. Denk aan reclameborden langs de (snel)weg of aan publieksruimtes. Out of home marketing kan een belangrijk onderdeel van je mediamix vormen. Bij Bereik bieden we uitsluitend digitale out of home adverteermogelijkheden aan.

 

Doordat out of home advertising een groot bereik heeft is het een van de populairdere reclame-uitingen. Een out of home reclame bereikt mensen wanneer ze even offline zijn, omdat ze onderweg zijn naar werk, de supermarkt of gaan tanken. Hierdoor bereik je een grote groep mensen in een korte tijd.

De kosten van een out of home campagne via Bereik zijn afhankelijk van: de duur van de campagne, de locatie(s) waarop je zichtbaar wilt zijn, hoeveel je zichtbaar wilt zijn en wie de reclame-uiting ontwerpt. Vraag vrijblijvend een offerte aan, zo weet je precies hoeveel jouw out of home reclame kost.

Bij Bereik helpen we je graag met gezien worden. Dus uiteraard helpen we je ook graag met Out of Home reclame op gewenste locatie naar keuze. Zoek of kies de gewenste locatie en ontdek de mogelijkheden met Bereik.