ZICHTBAAR
AAN DE A4

A4—_0001_Roelofarendsveen-A4—1920×1080

Locatie: Snelweg A-4 - Ter hoogte van Roelofarendsveen

Formaat: 36M²

A4—_0000_Roelofarendsveen-A4—Nachtfoto-Bereik

Locatie: Snelweg A-4 - Ter hoogte van Roelofarendsveen

Formaat: 36M²

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Roelofarendsveen

Aan de A4, ter hoogte van Roelofarendsveen, is het mogelijk om op groot formaat (36M²!) indruk te maken op meer dan een miljoen wekelijkse passanten.

Het nieuwe digitale billboard is beschikbaar voor een beperkt aantal bedrijven en instellingen. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? We vertellen er graag over!

Maak impact
op het juiste publiek

Het digitale billboard heeft een enkel scherm van 36M² voor de rijrichting Den Haag – Amsterdam. Het verzorgingsgebied strekt zich uit van Rotterdam en Den Haag tot Amsterdam en Utrecht.

Verhoog de attentiewaarde van reclamecampagnes door gebruik te maken van full-colour foto’s of animaties. Wissel op ieder moment van boodschap. Het is zelfs mogen om het beheer van dit scherm in eigen handen te nemen. Opvallen is bij Bereik gegarandeerd!

Het nieuwe digitale billboard aan de A4 is straks voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder tegenwoordig van een reclamescherm mag verlangen. Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren u uiteraard graag. Vul onderaan de pagina uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op.

Vraag hier uw informatie aan