ZICHTBAAR
AAN DE A4

A4—_0001_Roelofarendsveen-A4—1920×1080

Locatie: Snelweg A-4 - Ter hoogte van Roelofarendsveen

Formaat: 36M²

A4—_0000_Roelofarendsveen-A4—Nachtfoto-Bereik

Locatie: Snelweg A-4 - Ter hoogte van Roelofarendsveen

Formaat: 36M²

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Roelofarendsveen

Aan de A4, ter hoogte van Roelofarendsveen, is het mogelijk om op groot formaat (36M²!) indruk te maken op meer dan een miljoen wekelijkse passanten. Het digitale billboard is beschikbaar voor een beperkt aantal bedrijven en instellingen. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? We vertellen er graag over!

GEGARANDEERD
OPVALLEN

Het digitale billboard heeft een enkel scherm van 36M² voor de rijrichting Den Haag – Amsterdam. Het verzorgingsgebied strekt zich uit van Rotterdam en Den Haag tot Amsterdam en Utrecht.

 

Verhoog de attentiewaarde van uw reclamecampagne door gebruik te maken van full-colour foto’s of animaties. Wissel op ieder moment van boodschap. Pas zelf gemakkelijk uw boodschap aan via onze online portal of laat dit doen door één van onze medewerkers. Opvallen is bij Bereik gegarandeerd!

 

✔       24/7 zichtbaar, niet te blokken
✔       Digitaal medium met impact
✔       Flexibel inzetbaar
✔       DATA GEDREVEN ADVERTEREN MOGELIJK

 

Het digitale billboard langs de A4 is voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder tegenwoordig van een reclamescherm mag verlangen. Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren u uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29 of vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Vraag hier uw informatie aan