Snelwegreclame A4

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden langs de A4

Bereik beschikt over een opvallend digitaal billboard langs de snelweg A4, ter hoogte van Roelofarendsveen. Deze reclamemast heeft maar liefst een oppervlakte van 36 m2. Wil jij met snelwegreclame lang de A4 adverteren? Lees hieronder meer over de mogelijkheden. 

Waarom snelwegreclame op de A4

Voor snelwegreclame is de A4 ideaal: veel mensen nemen dagelijks deze route. Met de inzet van digitale buitenreclame langs de snelweg maak je gebruik van de kracht van herhaling. Hoe vaker ze jouw communicatie-uiting zien, des te beter hij blijft hangen.

Bang dat mensen jouw reclame over het hoofd zien? Een geluk bij een ongeluk: mensen staan relatief vaak in de file op de A4. Niet leuk natuurlijk, maar zo krijgen ze nog langer de tijd om bewust deze snelwegreclame in zich op te nemen. Adverteren langs de A4 is het afgelopen jaar dan ook steeds populairder geworden. Merken en organisaties begrijpen de toegenomen effectiviteit en doen hier hun voordeel mee. 

Billboard langs de A4 als effectieve marketing-uiting

Streef je naar bijvoorbeeld het verhogen van je naamsbekendheid? Dan is een billboard van 36 m² langs de A4 een effectieve keuze. Het betreft een mooie locatie om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wekelijks bereikt dit digitale billboard ruim 1.102.000 passanten in de rijrichting van Den Haag naar Amsterdam.

Een advertentie langs de A4 wordt minimaal 5.600 keer per week getoond en komt per loop 6 seconden voorbij. Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per week zichtbaar te zijn. Het digitale billboard langs deze snelweg is namelijk voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder van een reclamescherm mag verlangen. Dit maakt het een extra effectieve marketing-uiting.

Naast het digitale billboard langs de A4, beschikt Bereik over nog twee digitale billboards in Roelofarendsveen. Lees hier meer. 

 

Jouw uiting op onze reclamemast langs de A4

Op de Bereik reclamemast bij de A4 is 36 m2 beschikbaar voor bijzondere, opvallende merkuitingen. Mocht je niet helemaal uit de vormgeving komen, dan helpen we je hier graag bij via onze ontwerpservice. Zo maken we samen doeltreffend beeldmateriaal, in lijn met jouw marketing- en communicatiedoelstellingen.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je reclame-uiting te ontwerpen. De reclamemast bij de A4 heeft specifieke eisen waar jouw opgeleverde bestand aan moet voldoen. Lever jouw reclame voor het A4 billboard dus altijd aan volgens onze aanleverspecificaties.

Locatie informatie op een rij

 
  • Provincie: Zuid-Holland
  • 1.102.000 passanten per week langs de A4
  • digitaal billboards van 36 m²
  • Scherm locatie:
    • A4 ter hoogte van Roelofarendsveen

We helpen je graag gezien worden

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo