Zichtbaar Langs de A4

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden langs de A4

Wil jij je bereik vergroten door de inzet van snelwegreclame? Dat kan! Bereik beschikt namelijk over een digitaal billboard langs de A4 van maar liefst 36 m², ter hoogte van Roelofarendsveen.

Gegarandeerd opvallen

Het betreft een mooie locatie om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wekelijks bereikt het digitale billboard langs de A4 ruim 1.102.000 passanten in de rijrichting van Den Haag naar Amsterdam.

Een advertentie langs de A4 wordt minimaal 5.600 keer per week getoond en komt per loop 6 seconden voorbij. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming en profiteer je van de kracht van herhaling. Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per week zichtbaar te zijn. Het digitale billboard langs de A4 is voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder tegenwoordig van een reclamescherm mag verlangen. Naast dit digitale billboard langs de A4, beschikt Bereik over nog twee digitale billboards in Roelofarendsveen. Lees hier meer.

Een goed ontwerp, daar helpen we graag bij

Wie maakt jouw reclame-uiting? Heb je geen grafisch vormgever in huis of maak je graag gebruik van onze ervaring? Kies dan voor de ontwerpservice van Bereik. Zo maken we samen doeltreffend beeldmateriaal, in lijn met jouw marketing- en communicatiedoelstellingen.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je reclame-uiting te ontwerpen. Check hiervoor onze aanleverspecificaties

Locatie informatie op een rij

 
  • Provincie: Zuid-Holland
  • 1.102.000 passanten per week langs de A4
  • digitaal billboards van 36 m²
  • Scherm locatie:
    • A4 ter hoogte van Roelofarendsveen

We helpen je graag gezien worden

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo