Adverteermogelijkheden

Onze adverteer mogelijkheden 

Er gaat niets buiten bereik. De digitale billboards van Bereik zijn uitstekend inzetbaar om je naamsbekendheid mee te vergroten of een campagne te promoten, binnen een bepaalde gemeente, onder een bepaalde doelgroep of op grotere schaal.

Omdat wij iedere ondernemer de mogelijkheid willen bieden om aan de slag te gaan met digitale buitenreclame, zijn er verschillende adverteermogelijkheden. Voor iedere ondernemer is er een mooie en impactvolle campagne te realiseren, zowel op lokaal-regionaal niveau als landelijk.

Om snel een grote en relevante doelgroep te bereiken, is het digitale buitenreclame netwerk van Bereik meer dan geschikt. Met de inzet van onze digitale billboards vergroot jij je bereikwijdte en breng je de marketing- en communicatiedoelstellingen sneller dichterbij. De billboards zijn een goede toevoeging op je mediamix. Je verhoogt je opportunity to see en bent zichtbaar op locaties waar jouw doelgroep actief is.

Bereik Nu

Heb je een uitdaging of specifiek doel voor ogen? Dan helpen wij je om dit nu te bereiken. Een event, winkelopening, vacature promotie of een kortingsactie? Bereik je doel sneller en effectiever. Ga de uitdaging aan, Bereik het nu.

Bereik Meer

Voor ondernemers die meer willen bereiken. Niet alleen nu, maar ook morgen en overmorgen. Gericht op langdurige zichtbaarheid en het vergroten van naamsbekendheid. Met eigen toegang tot het online planningssysteem en meer.

Bereik Media

Dé aanvulling op jouw mediaplan. Gericht op groter geografisch uitgestrekte zichtbaarheid. Van Hoorn tot Terneuzen en van Wassenaar tot Breda. Geschikt voor bureaus en ondernemers die hun boodschap groots willen verkondigen.

Wat kost een digitale buitenreclame campagne?

De kosten van een digitale buitenreclame campagne bij Bereik zijn afhankelijk van de duur van je campagne, de locatie(s) waarop jij zichtbaar wilt zijn, hoe veel je zichtbaar wilt zijn en wie de reclame-uiting ontwerpt.

Weet je niet precies wat voor jou de beste keuze is of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem dan contact met ons op; we denken graag met je mee.

Ook interessant: