Onze adverteermogelijkheden

ADVERTEERMOGELIJKHEDEN

Fietsers die uw aanbieding lezen, automobilisten die uw logo herkennen of voetgangers die aandachtig naar uw animatie kijken. Digitale buitenreclame is inzetbaar voor verschillende doelen en doelgroepen, voor ieder budget!

 

Met een omloopsnelheid van 7 seconden komt uw reclame-uiting iedere twee minuten een keer voorbij. Bij tijdelijke acties zelfs twee keer. Op de digitale schermen zijn reclame-uitingen 24/7 zichtbaar. Niet te missen dus!

 

Alle billboards van Bereik zijn digitaal en daarom altijd actueel. Ten alle tijden kunnen reclame-uitingen worden aangepast of bijgewerkt. Als adverteerder kunt u gemakkelijk inspelen op actualiteiten: uw weekaanbieding, acties, het seizoen of het moment van de dag. Het is mogelijk om uw eigen campagne te beheren in een online portal.

 

Digitale buitenreclame is inzetbaar voor verschillende organisatie met verschillende doelen en budgetten.

 

Benieuwd hoe uw advertentie eruit komt te zien op de digitale billboards van Bereik? Wordt partner of adverteer op een actiematige basis.

 

 

Partner

Wilt u langer dan een jaar adverteren bij Bereik? Dan gaan we graag een partnerschap met u aan. Als partner bent u langdurig zichtbaar voor uw doelgroep en krijgt u toegang tot een online portal: Mijn Bereik. Plaats  uw eigen gemaakte uiting op het digitale billboard of laat een ontwerp maken door onze ontwerpservice.

 

Actiematige adverteerder

Liever minder lang adverteren? Dat kan ook. Als actiematige adverteerder levert u zelf een reclame-uiting aan of doet u een beroep op de ontwerpservice van Bereik. Bereik plaatst voor u de advertenties op het gewenste scherm.

Ontvang onze tarieven