Onze adverteermogelijkheden

Fietsers die uw aanbieding lezen, automobilisten die uw logo herkennen of voetgangers die aandachtig naar uw animatie kijken. Digitale buitenreclame is inzetbaar voor verschillende doelen en doelgroepen, voor ieder budget!

 

Met een omloopsnelheid van 7 seconden komt uw reclame-uiting iedere twee minuten een keer voorbij. Bij tijdelijke acties zelfs twee keer. Op de led schermen zijn reclame-uitingen 24/7 zichtbaar in heldere en aantrekkelijke kleuren. De digitale billboards zijn altijd actueel. Ten alle tijden kunnen reclame-uitingen worden aangepast of bijgewerkt. Speel in op actualiteiten zoals: de weersomstandigheden of het moment van de dag.

 

✔      meer dan 70 billboards in Nederland
✔      24/7 zichtbaar op drukke locaties
✔      Digitaal medium met impact
✔      Flexibel inzetbaar

 

 

Adverteren?

Benieuwd hoe uw advertentie eruit komt te zien op de digitale billboards van Bereik? Wordt partner of adverteer op een actiematige basis. Als partner bent u langdurig zichtbaar voor uw doelgroep en krijgt u toegang tot een online portal: Mijn Bereik. Zo plaatst u uw eigen gemaakte uitingen ongelimiteerd zelf op het digitale billboard of de ontworpen uiting door onze ontwerpservice.

 

Liever minder lang adverteren? Dat kan ook. Als actiematige adverteerder levert u zelf een reclame-uiting aan of doet u een beroep op de ontwerpservice van Bereik. Bereik plaatst voor u de advertenties op het gewenste scherm.

Ontvang onze tarieven