ACTIEMATIG ADVERTEREN

Voor een overzicht van de locaties en de daarbij horende tarieven voor adverteren kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt de meest recente versie van onze tariefkaart direct per e-mail.


Tariefkaart 2018DE MOGELIJKHEDEN

Actiematig adverteren

Actiematig adverteren is mogelijk voor de periode van een week tot een jaar. Gedurende de geboekte periode bent u zichtbaar met 1440 spots per 24 uur. Iedere spot is 7 seconden zichtbaar. Dat betekent dat u iedere minuut van de dag zichtbaar bent met uw advertentie.

 

U kunt uw reclame-uiting zelf aanleveren of tegen een concurrerend tarief gebruik maken van onze ontwerpservice. Het plaatsen en wisselen van uw uiting is kosteloos. Zo is het mogelijk om binnen uw periode meerdere advertenties tonen. Door het formulier rechts in te vullen, ontvangt u direct per e-mail een overzicht van onze locaties en tarieven.

Partner – Langer dan een jaar

Actiematig adverteren is mogelijk voor periodes vanaf één week tot een jaar. Adverteerders die langer dan een jaar zichtbaar willen zijn, komen in aanmerking voor een partnerschap. Partners krijgen de beschikking over een aantal unieke tools. U kunt onder andere uw reclame zelf online beheren en krijgt u de optie om exclusief in uw branche zichtbaar te zijn.


Tariefkaart 2018