Buitenreclame in Hoorn

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Hoorn

Met buitenreclame in Hoorn valt jouw boodschap gegarandeerd op. Het is een snelle en gemakkelijke manier om jouw doelgroep te bereiken. Bereik beschikt over zeven digitale billboards van 12 m² om digitaal op te adverteren in Hoorn. Daarnaast staat er nog een digitaal billboard van maar liefst 48 m² langs de N307.

De digitale billboards staan langs drukbezochte wegen in Hoorn. Dit maken het mooie locaties om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wekelijks bereiken de zeven digitale billboards van 12 m² in Hoorn 1.285.000 passanten. Daarnaast is het ook mogelijk om te adverteren langs de N307 – Westfrisiaweg in Hoorn op een digitaal scherm van maar liefst 48 m². Dit billboard bereikt wekelijks 440.000 passanten.

Een advertentie wordt per digitaal billboard minimaal 5.600 keer per week getoond en komt per loop 6 seconden voorbij. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming en profiteer je van de kracht van herhaling. Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per week zichtbaar te zijn. Zo werkt buitenreclame in Hoorn.

Word zichtbaar met buitenreclame in Hoorn

Het inzetten van buitenreclame in Hoorn is eenvoudig. Er is keuze uit meerdere locaties binnen de gemeente. Zo staan er digitale billboards bij de afslag Hoorn van de A7 bij het Esso tankstation, langs de Provincialeweg 1, inkomend en uitgaand, langs de Provincialeweg 2, inkomend en uitgaand, langs de Provincialeweg 3 ter hoogte van Hoorn 80, bij Zwaagmergouw en langs de N307 bij de Westfrisiaweg. Zo ben je zeker goed zichtbaar met digitale buitenreclame in Hoorn.

Doeltreffende reclameborden in Hoorn

De reclameborden in Hoorn treffen hun doel. En dat is jouw onderneming, actie, product of andere boodschap bekend maken bij de passanten. De reclameborden in Hoorn zijn strategisch geplaatst. Ze zijn niet alleen gevestigd langs drukbezochte wegen, maar bijvoorbeeld ook bij stoplichten en rotondes. Dat maakt dat automobilisten hier vaak afremmen of zelfs stilstaan. Dat geeft hen tijd om extra goed naar de reclameborden langs de weg in Hoorn te kijken. Met de digitale reclameborden in Hoorn kun je zo gemakkelijk en snel (onbewust) je zichtbaarheid vergroten en je doelgroep bereiken.

Maak gemakkelijk reclame in Hoorn

Reclame maken in Hoorn is heel eenvoudig. We denken graag met je mee over de mogelijkheden die het beste bij jouw organisatie en doelstellingen past. Maak zelf een reclame-uiting volgens onze aanleverspecificaties of maak gebruik van onze ervaren vormgevers.

Dan gaan we samen aan de slag om een uiting te maken met een doeltreffende boodschap zodat jij efficiënt kunt adverteren in Hoorn. Omdat het hier gaat om een digitale variant van buitenreclame is jouw boodschap altijd flexibel aan te passen wanneer de situatie daar om vraagt. Zo makkelijk is reclame maken in Hoorn.

Locatie informatie op een rij

 
 • Provincie: Noord-Holland
 • 1.725.000 passanten per week in Hoorn
 • Billboards van 12 m² en 48 m²
 • 8 digitale billboards aanwezig
 • Scherm locaties:
  • Provincialeweg 1, inkomend en uitgaand
  • Provincialeweg 2, inkomend en uitgaand
  • Provincialeweg 3, ter hoogte van Hoorn 80
  • Zwaagmergouw
  • N307 – Westfrisiaweg
  • Afslag A7 Hoorn, nabij Esso tankstation

We helpen je graag gezien worden

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo