Buitenreclame in Hoorn

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Hoorn

Wil je jouw bereik vergroten en écht gezien worden in de gemeente Hoorn?  Wij hebben acht digitale reclameborden langs de belangrijkste wegen in Hoorn staan. Deze billboards, zoals de reclameborden ook wel worden genoemd, hebben een oppervlakte van 12 m². Al onze digitale reclameborden staan op drukbezochte plekken, waar dagelijks veel passanten voorbij komen. Zo vestig je op eenvoudige manier de aandacht op jouw bedrijf. 

Reclame in Hoorn: kies voor écht gezien worden

De digitale billboards waarmee je kan adverteren in Hoorn staan langs drukbezochte wegen, verspreid over de gehele gemeente. Hiermee heb jij de mogelijkheid om reclame te maken op mooie locaties in Hoorn. Daarmee kun je snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek bereiken. Onze acht digitale billboards langs de wegen in Hoorn zijn wekelijks goed voor zo’n 1.725.000 passanten. Dit maakt buitenreclame een impactvolle manier van adverteren.

Per loop komt jouw advertentie 6 seconden voorbij. Een digitale advertentie wordt dus maar liefst minimaal 5.600 keer per week getoond per billboard.  

Doeltreffende reclameborden in Hoorn

De reclameborden in Hoorn treffen hun doel. En dat is jouw onderneming, actie, product of andere boodschap bekend maken bij de passanten. De reclameborden in Hoorn zijn strategisch geplaatst. Ze zijn niet alleen gevestigd langs drukbezochte wegen, maar bijvoorbeeld ook bij stoplichten en rotondes. Dat maakt dat automobilisten hier vaak afremmen of zelfs stilstaan. Dat geeft hen tijd om extra goed naar de reclameborden langs de weg in Hoorn te kijken. Met de digitale reclameborden in Hoorn kun je zo gemakkelijk en snel (onbewust) je zichtbaarheid vergroten en je doelgroep bereiken.

Ontwerp nodig om te adverteren in Hoorn? Wij helpen graag!

Wil jij graag adverteren maar heb je hulp nodig bij het ontwerpen of finetunen van een advertentie? Maak dan gebruik van de ontwerpservice van Bereik! Onze grafisch ontwerper maakt doeltreffend beeldmateriaal, in lijn met jouw marketing- en communicatiedoelstellingen.

Je mag natuurlijk ook je eigen reclame-uiting aanleveren. Check hiervoor onze aanleverspecificaties.

Adverteren in Hoorn: de mogelijkheden

 • Provincie: Noord-Holland
 • 1.725.000 passanten per week in Hoorn
 • 8 billboards van 12 m² 
 • Scherm locaties:
  • Provincialeweg 1, inkomend en uitgaand
  • Provincialeweg 2, inkomend en uitgaand
  • Provincialeweg 3, ter hoogte van Hoorn 80
  • Zwaagmergouw
  • N307 – Westfrisiaweg
  • Afslag A7 Hoorn, nabij Esso tankstation

Natuurlijk is het ook mogelijk om op andere locaties in Noord-Holland te adverteren.

Wil je ook adverteren in Hoorn?

Wil je ook adverteren in Hoorn? Met de buitenreclame van Bereik zit je helemaal goed. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via 010 – 503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier op deze pagina in. Wij informeren en adviseren je graag over de mogelijkheden van adverteren in Hoorn. Bekijk hier al onze locaties waar je kunt adverteren.

Bekijk onze brandvideo