Reclame maken in Noord-Holland met Bereik

Vergroot je bereik met reclame in Noord-Holland

Wil jij je bereik vergroten in Noord-Holland? Dat kan! Met Bereik kun je reclame maken in Noord-Holland. Wij beschikken over maar liefst 15 digitale billboards in de gemeente Hoorn, Purmerend en Wormerveer.

Doeltreffend reclame maken in Noord-Holland

Doeltreffende reclame maken in Noord-Holland? Dat doe je met de digitale billboards van Bereik. Via een billboard bereik je gemakkelijk en snel een groot publiek. Met onze 16 digitale schermen in Noord-Holland bereiken we per week meer dan 4.109.008 passanten! Jouw reclame advertentie wordt in Noord-Holland per billboard maar liefst 5.600 keer getoond gedurende 6 seconden. Dat is de kracht van de herhaling. Perfect voor wie reclame wil maken in Noord-Holland.

Op meerdere locaties reclame maken in Noord-Holland?

De digitale billboards in Noord-Holland, staan verdeeld over AmsterdamHoorn, Purmerend en Wormerveer. Uiteraard zijn de locaties van deze schermen zorgvuldig uitgekozen, zodat jij een zo groot mogelijk bereik hebt met jouw digitale campagne. Heb je hulp nodig bij het maken van een effectieve uiting? Onze ontwerpservice staat altijd voor je klaar.  Bereik heeft ruime ervaring met het ontwerpen van reclame-uitingen. Zo ontvang jij gegarandeerd doeltreffend beeldmateriaal en wordt jouw boodschap op de juiste manier uitgedragen.

Jouw reclame in Noord-Holland wordt ontworpen op basis van je huisstijl en in lijn met jouw marketing en communicatiedoelstellingen. En bovendien is reclame op digitale billboards enorm flexibel, want het is makkelijk aan te passen aan de actualiteit, zoals bijvoorbeeld het weer. Reclame maken in Noord-Holland met de digitale billboards van Bereik is de ideale manier om meer naamsbekendheid te genereren.

●      Amsterdam – A5●      Hoorn
●      Purmerend●     Wormerveer

Meer weten?

Wil je meer weten over het adverteren op een digitaal billboard van Bereik? Klik dan op onderstaande contactknop en wij denken graag met jou mee!

Ook interessant: