Buitenreclame in Purmerend

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Purmerend

Met buitenreclame in Purmerend valt jouw boodschap gegarandeerd op. Het is een snelle en gemakkelijke manier om jouw doelgroep aan te spreken. Bereik beschikt over vijf digitale billboards van 8 m² om digitaal op te adverteren in Purmerend.

De digitale billboards staan langs drukbezochte wegen in Purmerend. Dit maken het mooie locaties om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wekelijks bereiken de vijf digitale billboards in Purmerend samen 380.072 passanten.

Een advertentie wordt per digitaal billboard minimaal 5.600 keer per week getoond en komt per loop 6 seconden voorbij. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming, profiteer je van de kracht van herhaling en blijf je top of mind bij jouw doelgroep. Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per week zichtbaar te zijn. 

Gegarandeerd opvallen met buitenreclame in Purmerend

Buitenreclame in Purmerend is erg gemakkelijk in te zetten. Wanneer jouw doelgroep zich in deze regio bevindt, zijn reclameborden langs de weg in Purmerend dé manier om deze mensen te bereiken. Alle borden staan stuk voor stuk op strategisch gekozen locaties waar dagelijks veel mensen voorbij komen. 

Een advertentie wordt per digitaal billboard minimaal 5.600 keer per week getoond en komt per loop 6 seconden voorbij. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming en profiteer je van de kracht van herhaling. Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per week zichtbaar te zijn.

Aandacht door reclameborden in Purmerend

De digitale billboards in Purmerend zijn allen 8 m² groot. Een mooi formaat waarmee jouw advertentie zeker opvalt, maar niet hinderend voor het verkeer. Bovendien is onze lichtmastreclame in Purmerend voorzien van led verlichting. Deze lampen gaan niet alleen langer mee, ze zorgen ook voor een hoge attentiewaarden waardoor de reclameborden in Purmerend extra goed opvallen. De verlichting past zich aan aan de omgeving. Zo is jouw advertentie ook in het donker goed zichtbaar, maar ook weer niet zo fel dat het weggebruikers verblind.

Zo maak je reclame in Purmerend

Reclame maken in Purmerend is heel eenvoudig. We denken graag met je mee over de mogelijkheden die het beste bij jouw organisatie en doelstellingen past. Maak zelf een reclame-uiting volgens onze aanleverspecificaties of maak gebruik van onze ervaren vormgevers.

Dan gaan we samen aan de slag om een uiting te maken met een doeltreffende boodschap zodat jij efficiënt kunt adverteren in Purmerend. Omdat het hier gaat om een digitale variant van buitenreclame is jouw boodschap altijd flexibel aan te passen wanneer de situatie daar om vraagt. Zo makkelijk is reclame maken in Purmerend.

Locatie informatie op een rij

 
 • Provincie: Noord-Holland
 • 380.072 passanten per week in Purmerend
 • Billboards van 8 m²
 • 5 digitale billboards aanwezig
 • Scherm locaties:
  • Burgermeester D. Kooimanweg
  • IJsselmeerlaan
  • Laan der Continenten
  • Verzetslaan
  • Waterlandlaan

We helpen je graag gezien worden

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo