ONTWERPSERVICE: BILLBOARD LATEN MAKEN

Een effectieve campagne begint met een Goed ontwerp

Een goed ontwerp, daar helpen we je graag bij. Heb je geen grafisch vormgever in huis of maak je graag gebruik van onze ervaring? Kies dan voor de ontwerpservice van Bereik. Zo maken we samen doeltreffend beeldmateriaal, in lijn met jouw marketing- en communicatiedoelstellingen. Wil jij zelf een advertentie voor een billboard van Bereik aanleveren? Check dan hier onze Check dan hier onze aanleverspecificaties.

Vanaf €75,-  PER ONTWERP

AFBEELDING

VIDEO

HTML-5

VOOR IEDER BILLBOARD SCHERM

Bij Bereik kun je adverteren op diverse locaties in Nederland. Het maakt niet uit welk digitale billboard je bij ons huurt. Onze grafische ontwerpers maken een passende en effectieve advertentie voor ieder billboard van Bereik. Zo heb je een passend advertentie ontwerp voor jouw reclame uiting, ongeacht welk billboard jij kiest.

BILLBOARD AANSLUITEND OP UW HUISSTIJL

Een huisstijl is meer dan slechts een bedrijfsnaam en een logo. Het zorgt er ook voor dat je herkenbaar wordt bij je doelgroep. Ook laat je ermee zien wat jouw onderneming doet en waar het voor staat. Daarom wordt met de ontwerpservice van Bereik ook altijd rekening gehouden met de huisstijl van jouw onderneming.

ONTWERP SERVICE MET VOLLEDIGE CONTROLE

Bij ieder advertentie ontwerp heb je de beschikking over meerdere revisierondes. Zie je iets liever net wat anders, dan kun je dat dus gewoon aangeven. Onze designers gaan er gelijk mee aan de slag. Zo heb je bij de ontwerpservice van Bereik altijd de volledige controle over het eindresultaat van jouw advertentie ontwerp.

KLAAR BINNEN NO-TIME

Je advertentie laten ontwerpen is bij Bereik in goede handen. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je het beeldmateriaal volgens de juiste aanleverspecificaties aanlevert. Dan zorgt onze ontwerpservice ervoor dat je advertentie binnen 2-3 werkdagen gereed is. Dat is snelheid, zonder in te leveren op de kwaliteit van jouw advertentie ontwerp.

ONTWERPSERVICE AANVRAAGFORMULIER

    Heeft u een voorkeur voor een type advertentie?*

    Wij verzoeken je vriendelijk om alle velden in te vullen.

    Door op de knop “Verzenden” te klikken, ga ik akkoord en geef ik toestemming aan Bereik B.V. om mijn gegevens te gebruiken voor zakelijke doeleinden. Mijn gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt, tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van mijn opdracht.