Buitenreclame langs de A20

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden langs de A20-Rotterdam

Met bijna zo’n 600.000 inwoners is Rotterdam de op één na grootste stad van Nederland. De stad bevat een groot zakelijk centrum en een belangrijke internationale haven. Juist dit maakt buitenreclame in Rotterdam extra interessant.  Wil hier passanten bereiken? Bereik beschikt over een dubbelzijdig digitaal billboard langs de A20 van twee keer 17 m². Het reclameobject bereikt 1,1 miljoen passanten per week, ter hoogte van Rotterdam, Spaanse Polder.

Gegarandeerd opvallen

Het betreft een mooie locatie om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Zeker vanwege de dagelijkse drukte op de A20 is dit een mooie locatie voor effectieve snelwegreclame in Rotterdam. Wekelijks bereikt het dubbelzijdige digitale billboard langs de A20 1.100.000 passanten in beide rijrichtingen. Het digitale billboard van Bereik valt goed op. Zij die dagelijks over de A20 rijden, zullen ongetwijfeld deze buitenreclame in Rotterdam zien én onthouden.

Een advertentie op de lichtmastreclame bij Rotterdam wordt minimaal 5.600 keer per week getoond en komt per loop 6 seconden voorbij. Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per week zichtbaar te zijn. Het digitale billboard langs deze snelweg is namelijk voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder van een reclamescherm mag verlangen. 

Naast het digitale billboard langs de A20 in Rotterdam, beschikt Bereik ook nog over een digitaal billboard van 12 m² langs de Maasboulevard. Lees hier meer.

Een goed ontwerp, daar helpen we graag bij

Wil jij graag adverteren langs de A20, maar heb je geen grafisch vormgever in huis of maak je graag gebruik van onze ervaring? Maak dan gebruik van onze ontwerpservice. Samen maken we doeltreffend beeldmateriaal, in lijn met jouw marketing- en communicatiedoelstellingen.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je reclame-uiting te ontwerpen. Check hiervoor onze aanleverspecificaties

Locatie informatie op een rij

 
  • Provincie: Zuid-Holland
  • 1.100.000 passanten per week langs de A20 te Rotterdam
  • 2 digitale billboards van 17 m²
  • Scherm locatie:
    • A20 ter hoogte van de Spaanse Polder richting Rotterdam
    • A20 ter hoogte van de Spaanse Polder richting Hoek van Holland

We helpen je graag gezien worden

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo