Zichtbaar langs de A44

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden langs de A44

Wil jij je bereik vergroten door de inzet van snelwegreclame? Dat kan! Bereik beschikt namelijk over een digitaal billboard langs de A44 van maar liefst 85 m². Het digitale scherm is bevestigd aan de gevel van het Hilton Garden Inn Hotel te Leiden/ Oegstgeest.

Zeg het groots

Het betreft een mooie locatie om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wekelijks bereikt het digitale billboard langs de A44 ruim 500.000 passanten, van Nieuw-Vennep tot Wassenaar en weer terug.

Een advertentie langs de A44 wordt minimaal 5.600 keer per week getoond en komt per loop 6 seconden voorbij. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming en profiteer je van de kracht van herhaling. Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per week zichtbaar te zijn.

Een goed ontwerp, daar helpen we graag bij

Wie maakt jouw reclame-uiting? Heb je geen grafisch vormgever in huis of maak je graag gebruik van onze ervaring? Kies dan voor de ontwerpservice van Bereik. Zo maken we samen doeltreffend beeldmateriaal, in lijn met jouw marketing- en communicatiedoelstellingen.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je reclame-uiting te ontwerpen. Check hiervoor onze aanleverspecificaties

Locatie informatie op een rij

 
  • Provincie: Zuid-Holland
  • 500.000 passanten per week langs de A44
  • Billboard van 85 m²
  • Scherm locatie:
    • Langs de A44 aan de gevel van het Hilton Garden Inn Hotel te Leiden/ Oegstgeest

We helpen je graag gezien worden

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo