Buitenreclame langs de A44

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden langs de A44 te Leiden.

Wil jij je bereik vergroten met buitenreclame in de omgeving van Leiden? Dat kan! Bereik beschikt namelijk over een digitaal billboard langs de snelweg A44 van maar liefst 85 m². Het digitale scherm is bevestigd aan de gevel van het Hilton Garden Inn Hotel te Leiden/ Oegstgeest.

Er zijn verschillende reclameborden in Leiden, maar deze zit op een wel heel mooie plek: aan de prachtige gevel van het Hilton Garden Inn Hotel lans de A44 ter hoogte van Leiden. Ons lichtgevende billboard is maar liefst 85 m2 en er rijden wekelijks zo’n 500.000 passanten voorbij, van Nieuw-Vennep tot Wassenaar en weer terug. Zo bereikt de buitenreclame Leiden, maar ook mensen die vanuit allerlei andere regio’s.

Een advertentie langs de A44 wordt minimaal 5.600 keer per week getoond en komt per loop 6 seconden voorbij. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming en profiteer je van de kracht van herhaling. Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per week zichtbaar te zijn.

Alles over buitenreclame in Leiden

Zit jouw doelgroep voornamelijk in de westelijke delen van Nederland? Zeker dan is het een goed idee om snelwegreclame te tonen ter hoogte van Leiden. Buitenreclame werkt het best wanneer het goed opvalt. Onze grote lichtmastreclame langs de snelweg bij Leiden voldoet aan alle belangrijke eisen. Daarbij is het digitale billboard voorzien van ledverlichting en kun je gemakkelijk wisselen van content. Zo speel je in op de gemoedstoestand van het voorbijrijdende verkeerk. Het reclamebord is simpelweg niet te missen.

Een goed ontwerp, daar helpen we graag bij

Heb je geen grafisch vormgever in huis of maak je graag gebruik van onze ervaring? Kies dan voor de ontwerpservice van Bereik. Zo maken we samen doeltreffend beeldmateriaal, in lijn met jouw marketing- en communicatiedoelstellingen. 

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je reclame-uiting te ontwerpen. Check hiervoor onze aanleverspecificaties

Locatie informatie op een rij

 
  • Provincie: Zuid-Holland
  • 500.000 passanten per week langs de A44
  • Billboard van 85 m²
  • Scherm locatie:
    • Langs de A44 aan de gevel van het Hilton Garden Inn Hotel te Leiden/ Oegstgeest

We helpen je graag gezien worden

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo