ZICHTBAAR
Langs de A44

Digitaal_Billboard_A44_Oegstgeest_Hilton_Hotel_01

Locatie: A-44 - Hilton Garden Inn hotel

Formaat: 85 m²

Montage_02_Hilton_A44

Locatie: A-44 - Hilton Garden Inn hotel

Formaat: 85 m²

Montage_01_Hilton_A44

Locatie: A-44 - Hilton Garden Inn hotel

Formaat: 85 m²

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden langs de A44

U kunt adverteren op een digitaal billboard van 85 m² langs de A44 in Leiden/ Oegstgeest! Dit unieke billboard is niet te missen en hangt aan de gevel van het Hilton Garden Inn hotel. Benieuwd naar de mogelijkheden om hier te adverteren? We vertellen u graag meer!

Maak Indruk
OP Groot Formaat

Het digitale billboard langs de A44 betreft een billboard op een unieke locatie met een hoog bereik. Wekelijks komen er in grote getale passanten langs, van Nieuw-Vennep tot Wassenaar en weer terug. Het digitale billboard van 85 m² is dan ook het enige billboard die een passant tegen komt op deze weg. Hiermee is het digitale billboard een echte aandachtstrekker!

 

✔       24/7 ZICHTBAAR, NIET TE BLOKKEN
✔       DIGITAAL MEDIUM MET IMPACT
✔       FLEXIBEL INZETBAAR
✔       DATA GEDREVEN ADVERTEREN MOGELIJK

 

Het digitale billboard langs de A44 is voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder tegenwoordig van een reclamescherm mag verlangen. Maak gebruik van full-colour foto’s of animaties. Wissel op ieder gewenst moment van boodschap. Laat gemakkelijk uw boodschap aanpassen door één van onze medewerkers. Speel in op de gemoedstoestand van uw doelgroep door bijvoorbeeld realtime data over het weer te verwerken in uw uiting. Opvallen is bij Bereik gegarandeerd!

 

Maakt u de uiting zelf? Dan betaalt u geen productiekosten. Anders helpt onze ontwerpservice uw graag verder.

Gegarandeerd
Opvallen

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren u uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29 of vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Vraag hier uw informatie aan