Onze Locaties

Coordinates of this location not found

Scroll Naar rechts en links voor alle locaties

we helpen je graag Digitaal Gezien worden

Wil je meer advies krijgen over de locatie die het meest geschikt is voor jou?

Efficiënt en doeltreffend reclame maken in Nederland

Geïnteresseerd in doeltreffend en efficiënt adverteren op één of meerdere locaties in Nederland? Dat doe je eenvoudig met de digitale billboards van Bereik. Door te adverteren op onze billboards bereik je gemakkelijk een groot publiek en ook nog eens binnen een korte tijd. Met meerdere billboards verspreid over de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland bereiken we per week meer dan 1 miljoen passanten. Jouw advertentie wordt op een billboard 5.600 keer getoond gedurende 6 seconden. Dat is de kracht van herhaling met het adverteren op een digitaal billboard. Ideaal voor wie reclame wilt maken op één of meerdere locaties in Nederland.

Reclame maken in een openbare ruimte in Nederland zorgt ervoor dat je dag en nacht zichtbaar bent. De billboards van Bereik geven licht en zijn ook nog eens digitaal. Wil jij op meerdere locaties in Nederland zichtbaar zijn? Laat het ons weten, wij regelen dat graag voor jou. Kies voor een efficiënte en eenvoudige manier van adverteren op meerdere toplocaties in Nederland. 

In Nederland reclame maken met een digitaal billboard

Ben je geïnteresseerd in adverteren op één of meerdere plekken in Nederland? Wij helpen je graag bij het maken van reclame in Nederland. Bij Bereik heb je de keuze uit diverse provincies en gemeenten waarin je kunt adverteren: Ongeacht welke locatie je kiest, ze zijn allemaal effectief om in te zetten voor buitenreclame. Start ook met adverteren op één of meerdere locaties in Nederland en bereik jouw doelgroep op een gerichte manier. Opvallen en de aandacht krijgen van passanten doe je op diverse locaties in Nederland met een digitaal billboard van Bereik.

Wordt gezien op één of meerdere locaties in NL met Bereik!

Op één of meerdere locaties in Nederland reclame maken begint bij een digitaal billboard van Bereik. Wil jij weten wat er allemaal mogelijk is met het adverteren in Nederland? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010 – 503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier op deze pagina in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.