Zichtbaar in Rotterdam

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Rotterdam

Wil jij je bereik vergroten in de gemeente Rotterdam? Dat kan! Bereik beschikt namelijk over een drietal digitale billboards in deze stad. Éen van deze bilboards is bevestigd aan het gebouw van CityLens aan de Coolsingel en heeft een formaat van maar liefst 40m².  Ook langs de snelweg in Rotterdam (A20) beschikken wij over een dubbelzijdig billboard van 17m².

Gegarandeerd opvallen

Onze digitale billboards zijn  gevestigd op mooie locaties waar snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek kan worden bereikt. Wekelijks bereikt het digitale billboard in Rotterdam langs langs de Coolsingel 533.117 passanten per week.

Een advertentie aan de A20 in Rotterdam wordt minimaal 5.600 keer per week getoond en komt per loop 6 seconden voorbij. De digitale campagnes op het billboard langs de Coolsingel zijn minimaal 3.360 keer per week zichtbaar in loops van 10 seconden. Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per week zichtbaar te zijn. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming en profiteer je van de kracht van herhaling. Onze billboards zijn voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder tegenwoordig van een reclamescherm mag verlangen. 

Wil jij meer weten over het dubbelzijdige digitale billboard langs de A20 ter hoogte van Rotterdam/ Spaanse Polder? Meer informatie over deze locatie vind je hier.

Een goed ontwerp, daar helpen we graag bij

Heb je geen grafisch vormgever in huis of maak je graag gebruik van onze ervaring? Kies dan voor de ontwerpservice van Bereik. Zo maken we samen doeltreffend beeldmateriaal, in lijn met jouw marketing- en communicatiedoelstellingen.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je reclame-uiting te ontwerpen. Check hiervoor onze aanleverspecificaties

Locatie informatie op een rij

 
  • Provincie: Zuid-Holland
  • Stad: Rotterdam
  • De Coolsingel, 1 digitaal billboard van 40 m², 533.117 passanten per week
  • Snelweg A20, 2 digitale billboards van 17m², 1.100.000 passanten per week 

We helpen je graag gezien worden

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo