Maasboulevard_Foto

Locatie: Hoge Wiek / Maasboulevard

Formaat: 12M²

A20V_Foto

Locatie: A20V - Spaanse Polder

Formaat: 2 x 20M²

Slider_A20V_Nacht

Locatie: A20V - Spaanse Polder

Formaat: 2x20m2

ROTTERDAM

De advertentiemogelijkheden bij BEREIK.

Bent u op zoek naar een effectieve manier om te adverteren in Roosendaal?

Gegarandeerd opvallen

 

U kunt in Rotterdam adverteren aan de snelweg A20 en in het centrum. Wilt u zichtbaar zijn langs de snelweg? Kies dan voor de locatie A20V met een dubbelzijdig scherm van 2 x 20M² of de A20XL met een enkel scherm van maar liefst 27M²! In het centrum valt u op met ons 12M² scherm aan de Maasboulevard. Alle billboards zijn digitaal, hebben een hoog wekelijks bereik en zijn voorzien van de modernste mogelijkheden op het gebied van buitenreclame.

De mogelijkheden van digitale buitenreclame verhogen de attentiewaarde van uw campagne. Maak bijvoorbeeld gebruik van hoge kwaliteit beelden of animaties, wissel onbeperkt (binnen 5 minuten!) van advertentie tijdens uw campagne of kies voor uw eigen beheer via ons webportaal. Alle ingrediënten om gegarandeerd op te vallen bij uw doelgroep.

Maakt u de uiting zelf op?

Dan betaalt u bij ons geen productiekosten. 

Anders kan onze ontwerpservice uw advertentie opmaken.

ZICHTBAAR IN ROTTERDAM

Een scherpe actie of een belangrijke boodschap die gezien moet worden?

Trek nu gegarandeerd de aandacht in Rotterdam. Drie opvallende digitale billboards voorzien van de modernste technieken op gebied van digitale buitenreclame. U kunt adverteren vanaf een week tot vijf jaar.

Vraag vrijblijvend informatie aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Maasboulevard_Foto

Locatie: Maasboulevard

Formaat: 12M²

A20V_Foto

Locatie: A20V - Spaanse Polder

Formaat: 2 x 20M²

Slider_A20V_Nacht

Locatie: A20V - Spaanse Polder

Formaat: 2 x 20M²

MAAK INDRUK OP GROOT FORMAAT

In Rotterdam hebben we een drietal toplocaties voor u beschikbaar. De locaties zijn onder andere geselecteerd op de ligging, verkeersdrukte en zichtbaarheid.

 

Onze billboards zijn digitaal en voorzien van hoge kwaliteit LED, daarnaast staan ze continu in verbinding met een draadloos netwerk. Hierdoor kunt u uw uitingen onbeperkt en op elk willekeurig moment wisselen. Wisselen is bij Bereik bovendien kosteloos, voor u als adverteerder ideaal om snel in te spelen op de laatste actualiteiten.

 

Wanneer u bij Bereik adverteert, kiest u eenvoudig een periode en geeft u uw wensen door. Bereik zal u adviseren en indien gewenst uw ontwerp opmaken.

Ontvang vrijblijvend informatie

over de advertentiemogelijkheden in Rotterdam