ZICHTBAAR
IN ROTTERDAM

Maasboulevard_Foto

Locatie: Maasboulevard

Formaat: 12M²

A20V_Foto

Locatie: A20V - Spaanse Polder

Formaat: 2 x 20M²

Slider_A20V_Nacht

Locatie: A20V - Spaanse Polder

Formaat: 2 x 20M²

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Rotterdam

Een scherpe actie of een belangrijke boodschap die gezien moet worden? Trek nu gegarandeerd de aandacht in Rotterdam. Drie opvallende digitale billboards voorzien van de modernste technieken op gebied van digitale buitenreclame. U kunt adverteren vanaf een week tot vijf jaar.

Vraag hierboven vrijblijvend informatie aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Maak indruk
op groot formaat

In Rotterdam hebben we een drietal toplocaties voor u beschikbaar. De locaties zijn onder andere geselecteerd op de ligging, verkeersdrukte en zichtbaarheid.

 

Onze billboards zijn digitaal en voorzien van hoge kwaliteit LED, daarnaast staan ze continu in verbinding met een draadloos netwerk. Hierdoor kunt u uw uitingen onbeperkt en op elk willekeurig moment wisselen. Wisselen is bij Bereik bovendien kosteloos, voor u als adverteerder ideaal om snel in te spelen op de laatste actualiteiten.

Gegarandeerd
opvallen

Verhoog de attentiewaarde van uw campagne met full-colour foto’s of maak gebruik van animaties. U staat bij ons vrij om onbeperkt (binnen 5 minuten!) van advertentie te wisselen gedurende uw campagne. U kunt zelfs kiezen voor uw eigen beheer via ons webportaal. Opvallen gegarandeerd!

Maakt u de uiting zelf op? Dan betaalt u bij ons geen productiekosten.

Anders kan onze ontwerpservice uw advertentie opmaken.

Vraag hier uw informatie aan