ZICHTBAAR
IN ROTTERDAM

Maasboulevard_Foto

Locatie: Maasboulevard

Formaat: 12M²

A20V_Foto

Locatie: A20V - Spaanse Polder

Formaat: 2 x 20M²

Slider_A20V_Nacht

Locatie: A20V - Spaanse Polder

Formaat: 2 x 20M²

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Rotterdam

In Rotterdam is het mogelijk om op drie plaatsen te adverteren. Langs de A20, ter hoogte van de Spaanse Polder, staat een dubbel led scherm van 20 m². Daarbij hangt er een digitaal billboard van 12 m² langs de Maasboulevard. Gebruik van dit digitale scherm is beschikbaar voor een beperkt aantal bedrijven en instellingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen u graag meer!

GEGARANDEERD
OPVALLEN

De digitale billboards in Rotterdam staan op toplocaties waar veel verkeer voorbij komt. Door een advertentie op een billboard in Rotterdam te plaatsen, bereik u enkele week veel passanten.

Verhoog de attentiewaarde van uw reclamecampagne door gebruik te maken van full-colour foto’s of animaties. Wissel op ieder moment van boodschap. Pas zelf gemakkelijk uw boodschap aan via onze online portal of laat dit doen door één van onze medewerkers. Opvallen is bij Bereik gegarandeerd!

 

✔       24/7 ZICHTBAAR, NIET TE BLOKKEN
✔       DIGITAAL MEDIUM MET IMPACT
✔       FLEXIBEL INZETBAAR
✔       DATA GEDREVEN ADVERTEREN MOGELIJK

 

De digitale billboards in Rotterdam zijn voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder tegenwoordig van een reclamescherm mag verlangen. Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren u uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29 of vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Vraag hier uw informatie aan