Wie wij zijn?

we helpen je graag Digitaal gezien worden

De digitale billboards van Bereik staan langs drukbezochte wegen, binnen gemeenten en langs snelwegen. De billboards helpen ondernemers meer te bereiken, hun naamsbekendheid te vergroten en acties te promoten. Bereik maakt de digitale billboards graag toegankelijk voor elke ondernemer en is daarmee interessant voor zowel de lokaal-regionale als de landelijke markt.

Bereik is in 2014 opgericht om de jonge markt van digitale buitenreclame te veroveren. Bereik was toentertijd de eerste die zich volledig ging richten op de digitale variant van buitenreclame. Sinds die tijd hebben wij niet stil gezeten. Momenteel beschikt Bereik over zo’n 100 digitale billboards op toplocaties. Samen bereiken de digitale billboards ruim 18 miljoen passanten per week.

Bij Bereik werken we in een klein team, houden we van snel schakelen en hebben we graag persoonlijk contact. Zo zorgen we er met elkaar voor dat er telkens weer impactvolle reclame-uitingen op de digitale billboards verschijnen die passen bij de ondernemer en zijn doelstelling. Door onze flexibiliteit, klantgerichtheid en ondersteuning in het proces zijn veel bedrijven je al voorgegaan en hebben zij veel bereikt door middel van digitale buitenreclame.

We blijven ons ontwikkelen om het onderste uit de kan te halen. Van nieuwe locaties voor nóg meer bereik tot technologische ontwikkelingen die voor meer impact zorgen, zoals retargeting en data gedreven campagnes.

Bij Bereik maken we digitale buitenreclame graag toegankelijk voor elke ondernemer. We denken graag met je mee over welke adverteermogelijkheid het beste bij jouw onderneming past.

Ook interessant: