Een data gedreven campagne: voor elke ondernemer bereikbaar!

Data gedreven campagne horeca

Een data gedreven campagne: voor elke ondernemer bereikbaar!

Bereik maakt een data gedreven campagne nu voor elke ondernemer bereikbaar. Door HTML5 toe te passen op digitale reclameschermen krijgen adverteerders nieuwe mogelijkheden om advertenties nog slimmer en effectiever in te zetten.

HTML5 maakt het mogelijk om real-time data te koppelen aan een advertentie op een digitaal billboard. Hierdoor is het mogelijk om creatiever te werk te gaan. Voordat een boodschap op een billboard verschijnt, wordt data uitgelezen. Naar aanleiding van de opgehaalde data verandert de uiting.

Voorheen was deze manier van adverteren alleen weggelegd voor (vaak grotere) ondernemingen met een hoge marketingbudgetten. Omdat Bereik concepten maakt die schaalbaar zijn, zijn ze nu voor elke onderneming toegankelijk.

Mooie manier van adverteren

“Het is fijn om deze manier van adverteren ook aan lokale ondernemingen aan te kunnen bieden. Het is een mooie manier van adverteren voor verschillende ondernemingen in verschillende branches”, geeft Lars Klootwijk aan, directeur van Bereik. “Zo is het voor de horeca een goede uitkomst. Via data gedreven campagnes kunnen horeca eigenaren aan passanten laten zien hoeveel plekken er nog vrij zijn in een restaurant. Simpelweg door hun personeel een sheet in te laten vullen. Zo scheppen zij niet alleen een verwachting, maar ook urgentie voor andere klanten die graag gebruik willen maken van de overgebleven plekken”.

Naast het tonen van het aantal vrije plekken in een horecazaak, kan een adverteerder ook:

  • Verschillende berichten tonen, afhankelijk van de temperatuur of het weertype
  • Actuele informatie uit laten lezen en deze automatisch over laten nemen op de digitale billboards
  • Interactie met klanten aan te gaan zonder daar eerst nieuwe uitingen voor te hoeven ontwerpen

 

Meer weten over de mogelijkheden?

Bereik denkt graag met u mee over het opzetten van een effectieve reclamecampagne. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden zetten we samen een mooie reclamecampagne neer. Neem contact met ons op door te mailen naar info@bereik.nl of te bellen naar: 010-503 00 29.

 

>> Lees hier meer over data gedreven campagnes